Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
czekaja wrote:łono klate wszystko jedno bede otwarta na sugestie;)
rozpoczelam dzis 30 dni bez nieczego slodkiego:)
jak wytrwam to sie chyba w czekoladzie wykąpie;) -
LH 2.37 mIU/ml mężczyźni: 1.7- 8.6 mIU/ml
FSH 2.13 mIU/ml mężczyźni: 1.5-12.4 mIU/ml
PRL 280.4 uIU/ml 86-324
TST 15.61 mol/l mol/l 7.57-31.4
po lewej wyniki meza po prawej normy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 14:41
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
FSH i LH bardzo Ładne
PRL - troche podwyzszona i tu ewentualnie bym sie zapytala czy u mezczyzn nie po winna byc jednak nizsza..testosteron tez spoko:) nie ma cosie martwic jak bedziecie u lekrza to sie podpytajcie czy u mezczyn moze byc taka pRL .. ale mysle ze takczekaja lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, jestem jestem czytam was codziennie a nawet 2 , 3 razy dziennie i tu i na Fb ale po prostu nic nie pisze, nie mierze tempek nie obserwuje się i nadal czekam na męża z tęsknoty już wogole humor mi nie dopisuje . Ale jestem już mega zadowolona bo w niedziele rano mój G będzie już ze mna ..
Postanowilismy ze teraz jak wraca nie stresujemy się ,kochamy na spontana dla przyjemności i bez zadnego spinania ,ciekawe czy to wogole możliwe ,stwwierdzilismy ze to i tak nic nie da ze będziemy się spinac mierzyc tempki i wogole..
Czytam jestem na bieżąco
Wszystkim zafasolkowanym w ostatnim czasie serdecznie gratuluję
Te majace jakies problemy wspieram i pamiętam
Te dziewczyny które walczą z kilogramami kibicuję wam z całego serca(Olga czytam twój blog codziennie,chociaż od środy nic tam się chyba nie pojawiło,
Bywam też na blogu Pauli ale tez cos teraz mało pisze tam ,ale odwiedzam i sprawdzam na bieżąco
Te dziewczyny które źle się czują ,fasolki dają znać o sobie,widocznie tak musi być cieszcie się tym stanem bo ja bym była najszczęsliwsza na ziemi gdybym mogła doświadczyć tego cudu w najbliższym czasie
A wy dziewczyny które macie swoje dzieciątka pod serduszkiem a nie odczuwacie jeszcze zadnych objawow to tez się cieszcie ze się nie męczycie z wymiotami ,mdłościami zawrotami głowy czy jeszcze tam czymś hihi
Wszystkie serdecznie pozdrawiam , czytam na bieżąco i jestem z WamiAnia_84, iwcia77, czekaja, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Stokroteczko
jak milo ze napisalas co tam u Cibeie
Fajnie ze juz bedziesz miala mezusia przy sobietrzymam za was kciuki i odwiedzaj nas od czssu do czasu
luzujcie ile sie da
I zycze zebyscie az musili łózko wymieniachehe
-
Ahoooj
witam sie
Skonczylam dzis wczesniej a czasu nie mam
Po pracy do sklepu po lososia naobiad pojechalismy, potem do przychodni umowic sie na wizyte z polozna i na poczte odebrac paczkijeee lubie takie prezenty
dostalam za darmoche bialego misia na lozeczko, mamusiowe herbatki w slodkim tiulowym woreczku i przewodnik po ciazy
A w domku czekal na mnie katalog firmy mamas i papas zkarta znizkowajuhuu
A co do udzielania sie na forum... Uwazam ze olga ma racje. Jesli ktos sie obrazil i sie nie odzywa trudno. Szkoda bo bylo nas troche. Ale uwazam że w tajnej grupie na fb powinny zostac tylko te co sie udzielaja... W koncu piszemy tam o prywatnych sprawach a po co to komu wiedziec jak focha strzelil... Taka jest moja propozycja. Jak cos to i tak moze sie z nami tu skontaktowac a grupe zrobila byn TYLKO dla naprawde zainteresowanychAnia_84, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Hej Wam!
A ja świętuję dziś urodziny mandarynkami (z racji postu na słodycze). Ale kusi mnie, żeby udzielić sobie dyspensy na dziś
Mężu choruje trochę i dziś oświadczył, że idzie dziś spać do drugiego pokoju, żeby mnie (nas) nie zarazić. Buuu, a ja liczyłam na jego WKŁAD w moje urodziny!!!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Stanoocha wszystkiego najjjj w podwojnym skladzie :*
Maz ńie glupio mysli... Dba o was
A ja (odpukac) odkad sie zaszczepilam na grype to ani kataru nie mama normalnie powinnam byc juz ze 3 razy z grypa w lozku...
szczegolnie ze w pracy zimńo, przeciagi ńieziemskie a jednoczesnie pracuje na maszynie ktora niezle grzeje
A taka bylam sceptycznie do szcżepienia na grype nastawiona
Co tam Aniulka powiesz???jaogladam puerwsza milosc i czekam az sie losos w folii i fryteczki zrobia
Ania_84, santoocha lubią tę wiadomość
-
Ja ogladam szpital.. jakos nie moge sie zmusic zrobic obiad..
i chyba dzis nie zorbic
Czekam na małzusia:) ale ogolnie jakos mam sporo optymizmu w sobie
moze dlatego ze odp mi te lekarz ktoremu podeslalam wyniki meza i uspokoil mnie ze usg nie wykazuje nic zlego ..chodzi mi o ta torbielke u meza ..ii ze spokojnie jest ona normalna bo u facetow czesto wystepujapowiedzial ze dobrzeze ma za 3 miesieca powtorne bo zobaczymy czy obj jader jakos sie zmieni