Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula.. no ale powiem szczerze ze wczesniej mnie tak nie bolaly i tak szybko ;/
w sumie powiem wam ze chybasie zgadzam z tym ze u mnie im bardzije wyczekiwalam owulki tym bardzije sie ona opozniala..teraz totalnie ja olalalm i frania sie ukazała w 16 dc. a u mnei to mega rzadkosc ... i tylko mialam raz wczesneijowulke kiedy maz mial infekcje i mielismy zakaz staran
wiec chyba cos w tym jets ze jak czlowiek sie tym nie stresuje to organizm jakos szybciej do teog dochodzi
ale sie ciesze bo @ przewidywana 1 kwietnia.. a 10 kwietnia imieninki mezusiawiec bedzie mozna juz figlowac
-
Aneczko bo organizm czuje nasze stresy i presje:) nie bez powodu si mowi ze jak ktos baaardzo chce zajsc w ciaze to sie nie udaje bo czlowiek sie stresuje i wszystko sie pierniczy
Wiec obserwuj sie i luzuj
Ejj ciekawe czy u nas w mc tez jest darmowa kawaale peni nie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Nie no terz to totalny luz
bo i tak wiem ze naturalnie nie da rady
choc moj organizm umie mi platac figle..jak dzis zmierzyam tempke to stwierdzilamze chyba jednak pojde do gina..bo taka tempka w tym niu nigdy nieywskakiwala.. dodatkowo martwi mnie jednak ten mleczny sluz.. nigdy takiego nie mialam ..chc z drugiej strony nic tam mnie nie szczypie ani nie piecze.. ae przynajemnij moze zrobie sobie biocenoze
i sie upewnie ze wsio jest ok
jak u mnie bedzie to serio codzeinnie bedzie darmowa kawa -
Aa..dziewczyny nie chce mi sie isc do pracy jak cholercia ;/ ardziej mam ochote zrobic cos dobrego na obiadek. ale..mezus sie zobowiazal ze zrobi jak wroci wiec.nie mam co robic
hehe
Teraz sie przymila bo wczora j zamaist winka dal mi sok malinowy -
znajac zycie pojdzie na łatwizne i wracajac z pracy kupi cos gotowego
hehhe
ehhh moje Myszki jak ja sie ciesze ze jestescie
jakos mi sie odrazu micha cieszy jak z Wami gadam
Paula a długo jescze bedziesz pracowac ?? bo cos mowilas ze T mowi zebys przestala pracowac ?? -
No zastanawiamy sie nad tym wlasnie. Musimy sie dowiedziec czy cos da to jesli bym sie mies wczesniej zwolnila czy nam pomoze w kredycie. Bo jesli nie to dopracuje do konca kwietnia i potem macierzynski.
No zobaczymy co nam powiedza....Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Nie powiem bo posiedziala bym juz w domu... W pracy stres, stoje 8 godz praktycznie bez ruchu i juz nogi zaczynaja mi cierpnac
i naprawde ciezko sie na rano wstaje
ale ta kasa... No trzyma troszke zeby odlozyc.
No zobaczymy. Ew miesiac jakos przezyje
Ja tez sie meega ciesze ze tu trafilamjestescie mi laseczk mega bliskie i zawsze o was cieplutko mysle
-
Hehe na to czekam
ale jak cos kupimy to lezenia nie bedzie:P
Bedzie zalatwianie, pakowanie, przewozenie, sprzatanie, ukladanie i to pewnie juz do samego konca
A potem dzidzia w domku
Ale i tak sie ciesze
Moj wlasnie z pracy wrocil, sniadanko robi, zjemy i jedziemyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki:)
ja juz po sniadaniu i drugim snaidaniu:)
smiesznie ze jak sie czlowiek odchudza to je wiecej niz normalnie ale bardziej swiadomie:)
dzis moj 3 dzien bez slodyczy jeszcze tylko 27;)
Olga zazdroszcze spadku wagi mi w ogole nic nie schodzi.
Stosuje diete bezpszenna i bez slodyczy.
No i cwiczenia 6 razy w tygodniu po 1 godzinie tak ze pot leci po dupie i w ogole wszedzie:)
Wybijcie mi z głowy bolace sutki jako objaw ciazy bo przeciez rownie dobrze moze to byc objaw @.
Niby człoweik ma sie nie wkrecac ale zawsze cos w glowie sied kolacze.
Temoki nie mierze juz. mierzyłam tylko do ovu zeby wiedziec czy byla i kiedy a teraz termometr schowałam głeboko:)
Aniu jestesmy na tym samym etapie ja tez 5dpo:)
wlasnie z Kosciola wrocilismy mezuś skoki oglada a ja ide sobie kawke rozpuszczalna zrobic:)
macie jakis sposob na problem z toaleta??? nigdy nie mialam a odkad biore zelazo jest problem sliwki nie skutkuja a raczej daja efekt ale slaby.
Musze sobie chyba colon c kupic.
milego dnia u mnie tez zimno i pochmurno:) -
Helool
ja mialma tel od mamy i sie zagadalam
hmm.. sliwki, przegotowana woda z rana, jablka
hej ewelcia jak si czjesz
aa czekaja ;p dobra ju ci wybijam z glowy5 dpo jeszcze sie nie odczuwa objawow..
ale i tak mocno werzeze sie uda
czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny