Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde koniecznie zapytam bo ciezko mi pod koniec naprawde
jak tylko mam dwie min to siadam choc by na troszke...
Powiem ci ze ja zauwazylam ze ogromny wplyw ma pogoda. Wczoraj swiecilo jak nie wiem sloneczko to wszystko w domu zeobilam. Mialam mega dobry humor. A dzis... Niby nie pada narazie ale slonca nie ma i nic mi sie nie chce
Kurde jak masz mozliwosc to moze idz sobie na l4. Ja bym od razu poszla jak bym tylko mogla nawet za mniejsza kase...
A my do pl 3.05 przylatujemy. Odliczam juz kazdy dzien
A wczoraj sie dowiedzialam ze kolezanka z pracy (jest po jednym poronieniu) tez w ciazywiec na hali mamy juz dwie mamusie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPojde na l4, nie bede juz sie meczyla.. Wiem ze ida mi na reke w pracy, ale i tak nie mam ochoty tam chodzic..
To tez to jest ze jak nie bede pracowala to zastygne w domu lezac.. A to tez nue jest dobrze.. Nie mam tu za wielu kolezanek, nie mam do kogo wyjsc a samej na spacer glupio..
Zapytaj i obys mogla szybko odpuscic sobie prace i odpoczywacw ogrodeczku
Miesiac zleci i bedziecie w pl. Na ile? 2 tyg?
Ja 13.04 i chce na 2 tyg jechac, ale musze z szefem pogadac..
Fajnie jak jest jeszcze jedna mamuska u Ciebie, bedzie lepiej pozniej wrazeniami sie dzielic czy na spacerki chodzic -
Daria powiem ci ze ja bym sie w domu nie nudzila
mam tyle pomyslow a jeszcze jak sie z domem cos uda to juz wogole
Tez tu nie mam nikogo blisko. Jedna kolezanka przeprowadzila sie daleko. Nastepna tez mieszka kawalek z tad i pracuje caly dzien. Kolejna co urodzila teraz tez siedzi w domu ale nie bede miala auta zeby do niej jechac...ale to nic
Wole byc w domu. Polozyc sie jak cos mnie boli, zjesc jak jestem glodna a nie tylko jak mam przerwe...
Wiec pogadam z polozna
Ja kochana lece na dwa tygjupiii
a moj tylko na tydz
ale dobre i to
Fajnie ze tez sie wybieracienie ma jak u siebie
-
nick nieaktualnyJa lubie siedziec w domu lezec obijac sie
Ale w ciazy raczej nie jest to wskazane, jak bede ciagle lezala to moze byc mi pozniej ciezej
Ale napewno w maju nie chce robic. Teraz pojde na pare dni na l4, w kwietniu urlop to zleci a w maju chce dostac papiery na wczesniejszy macierzynski. 30.04 mam wizyte u gina to bede go blagala..
Keidy dowiecie sie cos z domkiem?
2 tyg w polsce to superpewnie do gina tez pojdziesz co
to bedziesz jaki tydzien wtedy?
-
Ee to tobie szybko zleci
a ile wczesniej tam u was mozna isc na macierzynski. Bo u nas z tego co pamietam to 15 tyg przed terminem porodu
Kochana teraz musimy zdecydowac czy chcemy aplikowac o kredyt razem czy osobno. Jak zdecydujemy musimy wyslac aplikacje. Banki musza rozpatrzec. Potem wniosek o dofinansowanie.
Aaa no i oczywiscie dom musimy najpierw znalezc bo tu dostajesz kredyt na konkretny dom a nie kwote zeby potem szukac dopierojest troche inaczej niz w pl.
Jak juz zdecydujemy jaki dom to mysle ze szybko pojdzie. Mam nadzieje ze do konca wakacji by sie udalo jak bysmy dom juz na czasie znalezli...
A do gina chce isc na pelne polowkowe w pl. Na 4 d z konsultacja i tymi bajerami wszystkimi
To bedzie jakis 20-21 tydz o ile dobrze strzelam bo nie liczylam
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Olga ja do pracy na 13.. Ale niedlugo na l4 pojde a co sie bede
Malenq czemu niestety? Cos sie stalo?
ale nie ma tego złego....teraz mam więcej czasu na lekarzy:D:D:D:D:D
Czarnula każdego dnia jestem myślami z osobami pracującymi:) i każdego dnia staram się za Nie odpoczywaćCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia to dobrze, odpoczywaj
Ewelinka to super ze w poniedzialek masz wizyte, znowu zobaczysz swoja fasolke
Ja w poniedzialek tez pojde do lekarza ale rodzinnego po l4
Paula to fajnie, akurat jak bedziesz w polsce bedziesz miala polowkowe
Za dom trzymam kciuki! Zeby wam sie to dobrze ulozylo
Malenq wspolczuje straty pracy, ale jak mowisz nie ma tego zlego.. Znajdzie sie cos jeszcze i to pewnie lepszegoEweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, co słychać
U nas powoli wychodzi słońce
Paula doczytałam że się do Polski wybierasz, jak będziesz szła na połówkowe polecam jednego z najlepszych specjalistów w Krakowie dr Wiechecia, tylko musiałabyś niedługo zadzwonić do niego się umówić bo kolejki są -
jakos wytrzymam
tez l4 mi da juz mi ostatnio zapowiedział
w ogole moj kiero dzis sms mi napsał, żebym poczte sprawdziłą bo mi cos wysłała i na koniec dopisał "grubasku" hahaha małpa jedna no
mam nadzieje,że juz bede mogła choc troszke spacerowac bo juz mnie wszystko boli od lezenia, w prawdzie troche po domku chodze ale nie duzo bo wszyscy krzycza na mnie
Paula też trzymam kciuki za dom!!!
Daria jak zdróweczko?
Ania odpoczywaj a co! tyle TwojegoRuda27 lubi tę wiadomość
-
Czesc Paulus. My sie wybieramy chyba do ultramedica w Krakowie
musze tam zadzwonic i sie umowic
ale dzieki za info
Ja tak naprawde bede miala polowkowe tutaj. Ale w pl zalezy nam zeby zrobic 4d
Dzieki dziewczyny zawsparcie
Hehe ewelka ten twoj kiero fajnyEweloka84 lubi tę wiadomość