Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No to akurat rozumiem. Bo idziesz z nastawieniem, dogadana z lakarzem a tu taki cyrk. O podstawowe rzeczy trzeba sie prosic
To zawazylo ze nie rodze w pl. Bo to zebym musiala zaplacic za porod to pikus. Ale zaplace i co? Podstawowych rzeczy mi odmowia??a tu mam wszystko bez proszenia i za darmo.... Smutne to ale prawdziwe...
Myszko pewnie mozna odebrac. Ale ja nie chce. Co mi po kasie jak zapierniczac trzeba. A tak mogla bym sobie wziac wolne i posiedziec w domkutylko musze sie dopytac czy jak wykozystam teraz to czy bede cos miala na ten tydzien majowy...
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem jak u Was ale za każdy przepracowany miesiąc powinny Ci lecieć następne dni, więc coś tak powinno się do maja zebrać, ale dopytaj lepiej
Czekaja chyba pytała o ruchy, super sprawa, mała teraz kopie już mocno, tak, że nie tylko mąż wyczuwa jak rękę przyłoży, ale cały brzuch się podnosi jak zasadzi kopniaka, ale mamy ubaw z tego, no i jak jej się coś nie podoba to również kopniakami manifestuje swoje niezadowolenie, np jak się pochylam na siedząca i uciskam brzuch to zaczyna kopać mocno, albo jak za głośno muzyka leciEweloka84 lubi tę wiadomość
-
On mi wyliczyl ze mam 60 godz urlopu na ten czas. To jest 7,5 dnia.
Powiedzial ze powinnam z tego zachowac sobie te 5 dni ma majowy tydz. Wiec zostaje 2,5 dnia.
Ale do maja tez jakies 2 dni powinny dojsc. Wiec wykozystam ten urlop juz chyba na sam koniec. Musze z moim pogadac i zobaczymy
Kurde rajne te kopniakito musi byc niewiarygodne uczucie
ja wciazczekam na pierwsze mini ruchy
-
Hej dziewczyny ja zniklqm bo mialam zrezygnowac dzis z dentysty ale koleżanka powiedziala zebym przyszla wcześnie i dobrze zrobiła mi 8 mki jeszcze 3 wizyty i finito 2 ząbki do leczenia w czw i piatek a we wt ostatnia usunięcie tego jednego
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość