Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia
jak nic ucisk na jakiś nerw, takie leżenie wcale dobrze na kręgosłup nie wpływa, więc trudno się dziwić że coś zaczyna doskwierać ....ja ostatnio tak zaniedbałam kręgosłup że drętwieją mi ręce i nogi całe w nocy, budzę się cała zdrętwiałą:/trza to ogarnąć ...
Eweloka84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie też piekne słoneczko
Waga oficjalnie -5,1 kg!
W sobotę oficjalnie galeria!
Teraz oficjalnie idę robić śniadanie!
A potem oficjalnie zabieram się za notkę na bloga o typach budowy ciała!Ania_84, Ruda27, Malenq, Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Własnie byłam na blogu
Gratulacjezarówno chodzi o wage, wytrwałość, slicznego bloga i prace
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CZeść Słonka tu Wasz umarlak
. Jak tak dalej pójdzie to wyląduję na dziekance
mam mdłości jakich jeszcze nigdy nie miałam, okupuję kibel całymi dniami. W nocy spać nie mogę a w dzień najchętniej bym z wyrka nie wychodziła. A jak tylko wstanę to od razu kibel... Jutro zobaczę tego Wywijaska który mnie tak gnębi od środka tymi mdłościami
bo jutro wreszcie wizyta u gina
Przepraszam że tak rzadko zaglądam ale wyłączyłam się póki co ze świata żywych. Odliczam do 12 tygodnia gdy te dolegliwości się skończą. Wiecie co Wam powiem śniło mi się dzisiaj USG i widziałam 4 pęcherzyki ludzie jak wyjdzie że to bliźniaki to na zawał zejdę
. Mój mąż wczoraj powiedział jak Fasolka będzie takim wywijasem jak nasza Córa to osiwiejemy w miesiąc
Pamiętam o Was i trzymajcie kciuki żeby mi choć trochę te mdłości zmalały. A ponoć kolejne ciąże przechodzi się łagodniej... jasne
buziaki dla WAS
Ruda27, Czarnula87, Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Nooo Dorotko to tzrymamy kciuki za wizyte i daj znac
bo ja juz tu od zmysłów odchodzilam co sie dzieje
choc widzialam pod wykresem ze w ktorejs notce napisalas ze Zygasz jak kot wiec tak myslalam ze penwie cie meczy -
Czesc Dorocia
super ze zajrzalas
biedactwo wiem co przechodzisz.... Ja tez sie meczylam strasznie.
Ale kochana... Dla naszych dzieciakow jestesmy w stanie przezyc i wytrzymac wiele
Takze kochana cierpliwosci i oby cie mdlosci szybko opuscily
Kurcze jak znajdziesz troszke sil to daj znac jak twoj lokator/ likatorzy hihi po wizyciemy tu bardzo trzymamy za was kciuki kochana i czekamy na wiesci
Zdroweczka