Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda27 wrote:To napewno zagniezdzanie
Bedzie dobrze kochana
A kupilam se bluEczki, szaliki dla siostrzencow ubranka kestem zadowolona;)
Tylko moj mnie wkurza...
Super zakupy
a co Ci dogaduje?
wzięłaś leki?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Dzięki Kochana, wszystko czego teraz doświadczam to dzieje się pierwszy raz w moim życiu. Może dlatego tak emocjonalnie do tego podchodzę. Testy ovu, testy ciążowe, beta (nawet nie wiem czy na czczo czy nie ma znaczenia) to nowe doświadczenia. Oby pozytywne
To napewno dzidzia jeee! Tylko obserwuj sie kochana i pisz na biezaco
Daria co ten twoj cie tak wkurza?
A ja siedze przy kawce i paczusiu.... Mnie tez cos brzuch pobolewa. Tak delikatnie ale nie da o sobie zapomniec.
Za to toj T robi demolke w lazience.... Kladzie podklad na podloge pod wykladzine i pol lazienki rozebral : P lacznie ze spluczka. Nawet testu nie moge zrobicSaramago, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Paula hihi, ale byś była wróżką Aż tak optymistyczna nie jestem, ale przez moment przeszła mi przez łeb taka myśl, że jeśli tak... to czy będę mogła tańczyć w Andrzjeki???????
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Kochana jasne ze bedziesz mogla tylko nie jakos mega do zajechania
Moja przyjaciolka bedac w ciazy a niw wiedzac jeszcze byla na dyskotece.... Wybawila sie za wsze czasy i wypila tyle szotow ze kaca miala na nast dzien
Ty oczywiscie juz eiedzac nie bedziesz mysle pic ale delikatnie potanczyc mysle nie szkodziSaramago lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Kochana jasne ze bedziesz mogla tylko nie jakos mega do zajechania
Moja przyjaciolka bedac w ciazy a niw wiedzac jeszcze byla na dyskotece.... Wybawila sie za wsze czasy i wypila tyle szotow ze kaca miala na nast dzien
Ty oczywiscie juz eiedzac nie bedziesz mysle pic ale delikatnie potanczyc mysle nie szkodzi
Jak znam życie i siebie to będę tylko nóżkami pod stołem przebierać. hehe, chyba lepiej nie wiedzieć. Tak czy siak, trochę wyprzedzamy fakty, a jeszcze wszystko przede mną....
Ale wiecie co... wczoraj na tej gali, jeden Pan był z synkiem, na oko 2-3 latka, i tak sobie biegało to dziecię wśród tlumu. I nagle podbiegło do mnie, tak poprostu i się przytulił. No byłam tak rozczulona i oniesmielona że masakra. A dzisiaj ogladałam malutkie buciki.
Cholera!!!! wzięło mnie?????
Ruda27, Paula_29 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyAsia, podobno dzieci i koty wyczuwaja ciaze :p zachowuje sie kotek ??
Juz w domu jestesmy, maz przeposil.. Troche mnie wkurzal o gadce o pracy itd..
Bierzemy sie za film
Plamienia narazie nie ma ale nie nastawiam sie.
Asia amtybiotyk buore biore, jeszcze pare dni..
Asia trzymam mocno kciuki, wskazuje wszystko u Ciebie na ciaze
Paula a Ty sobie odpoczywaj bolem sie nie przejmuj, kazda prawie ma :pSaramago, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
No to dobrze ze przeprosil grzeczny : P
Saramago bedziemy myslec o twoich tancach jak nam fote testu wyslesz poki co to spokojnie bez nerwacji czekamy! Ale wzielo cie na maxa chyba hehe
Daria grzeczna dziewczynka jestes ze leki bierzesz doprowadzisz wszystko jak nalezy i bedzie git.
Ja wlasnie leze pod kocykiem i klikam sobie z wamiSaramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiula to pobuja ale dzidzie
Kurde tez chce herbatke ale juz kawe wypilam a chce testa zrobic. A ja sie nachleje tych plynow to mi sie mocz rozcienczy i nic obiektywnego nie stwierdze. Trzeba bedzie czekac te dwie godz wiec czekam na ta lazienke i spluczke ktora mi jest niezbednie potrzebna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje :*********** wiecie co, fajnie byłoby się tak spotkać, co? O rany, mam nadzieje, że kiedyś nam się uda...
Jacek z kumplem piją żubróweczke, a ja grzecznie w sypialni słucham zet chilli. Czy któraś dołączy do mnie poklikać czy macie wieczorne plany?
Szczerze to nie czuje, aby to było na ciąże, ale z drugiej strony skąd ja mam do cholery wiedzieć jak to jest na ciąże. Fakt wzięlo mnie. Jak widzę te wszystkie cudne śpioszki i inne ciuszki to się rozklejam.Ruda27, Paula_29, Eweloka84 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyAsia, super by bylo sie spotkac mam nadzieje, ze uda nam sie kiedys moze z brzuszkami albo wozeczkami
Ja z mezem film ogladam, ale bardziej siedze na tabledzie i czytam co piszecie :p
Asia dobrze ze nie czujesz sie na ciaze, lepiej sobie nie wkrecac a milo sie zaskoczyc.
Ja sprawdzam co jakis czas w wc, ale plamienia nie ma... Az ciekawa jestem jutrzejszek tempki :pSaramago, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ojjj pewnie ze fajnie by sie bylo spotkac... Ja to wogole juz bym do polski leciala
Zmolestowalam mego chlopa zeby prace kibelkowe dokonczyl jutro lanie mnie cisnie a szkoda siusiu marnowac i testa nie machnac. Choc by z ciekawosci bo dwa pozytywy juz byly.
Ja tu chetnie jeszcze z wami poklikam. W tv za bardzo nic nie ma, luby konczy prace w lazience, przyjdzie to pewnie bedzie mnie prosil o mecz w tv albo nie.... Zaczyna sie mam talent wiec z meczu nici sa sa sa
Ja tez sie wkrecilam w te temp powiem wam i juz nie przeraza mnie to mierzenie o 5 rano. Na spiocha tez sie da
Daria nie daj sie tej francy @Saramago lubi tę wiadomość
-
Oby Kochana było pomyślnie. No niby się nie czuje, ale gdzieś w głębi jes nadzieja. Uczucie nie do opisania, ale każda wie, co mam na myśli. Jaki film oglądacie?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyNo wiem jakie to uczucie wiem, wyczekiwanie sprawdzanie i durna nadzieja,,,
I co Paula masz dalej pozytywa?
Ja jak do nocy plamien miec nie bede to moze walne jutro testa, zobacze jaka temp bedzie rano, bo zawsze dzien rpzed @ spada.. Mimo, ze antybiotyki biore to mala nadzieje mam :p
Ogladamy jakis film o rekinach :p ja wiecej tu zagladam :p
Co robicie jutro dziewczyny? -
Kochana, jaka mała, jaka mała??? Najwazniejsze że szansa jeszcze jest Zobaczymy jutro, trzymam kciuki.
My jutro jedziemy na zakupy ciuchoweLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają