Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Co taka cisza tutaj :p
Asia to tam napewno meza meczy :p
Ja wstalam, temp skoczyla ale pewnie przez antybiotyk.. Czuje sie jak na @
Nie robiw testu nawet jakbym sie skusila, bo wstalam o 6 siuaiu wiec to juz by nie bylo z porannego moczu chyba ;p
Poczekam...Saramago lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry Daria
Ja juz przybylam pije kawke
Mi nieznacznie ale temp skoczyla wiec jestem optymistycznie nastawiona i czekam az mi owule program w koncu zaznaczy
Ojj jeszcze nic nie kracz!!! Dobrze wiesz jakiej zasady se tu trzymamy... Poki @ nie ma wszystko sie moze zdarzyc...
Jesli nie chce robic testu to czekamy.... Ja razem z Toba
-
nick nieaktualny
-
Ja tez nienawidze tego oczekiwania grrr... I czekanie przyjdzie- nie przyjdzie
Ja jestem z Toba wiec co by bylo pisz jedak trzymam kciuki zeby sie udalo
My tez dzis odbębnimy zakupki zeby wiezor i niedziele miec z glowy a u mnie sie teraz zacznie oczekiwanie na wyznaczenie owu a potem czy przyjdzie @ czy nie... Kurde ciagle na cos zekamy
Milego dnia dla Was
-
nick nieaktualny
-
Kurde ja taka spiaca bylam caly tydz... Normalnie nie moglam w pracy ustac bo mi sie oczy zamykaly i az ciemno mi sie przed oczami robilo... a jajcory to tak mnie wczoraj nawalały ze myslalam ze padne
O kurka to ci sie mily weekend zapowiada... Ja ide teraz ogarnac w domku, nastawic zupke, siebie ogarnac (wyprobowac prezent od mikolaja) bylam grzeczna i wczesniej do mnie przyszedl.... Swoja droga to nie wiem jak ten miki to robi ze czyta mi w myslach i dostalam prezent o jakim myslalam
A potem na zakupki a wieczorkiem .... To nie mamy planow poki co
-
Dokładnie co tam ci mikołaj sprawił ??
A tak wogóle hej
kawka zrobiona- trohe z opóznieniem ale trzeba sobei odbic
Koncercik udany - coprawda mój juz nie miał pozniej siły na nic ale dzis idziemy sie zrelakswoac na basenRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My na 1 rocznice ślubu poszlismy na kolacje tam gdzie mielismy wesele pozniej w domkku napilismy sie winka obejrzelismy zdjecia i czesc filmu załozylismy sobie ponownie obraczki a pozniej to tylko byl czas na przytulanki nic specjlnego nie wymyslalismy - stwierdzilismy ze niechcmy nic urzadzac - bo to nasze swieto i chcemy je poprpostu spedzic sami razem
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia to nasza 3 rocznica i tez chcielismy tam gdzie byl slub, niestety wolnego nie mamy na ten dzien wiec moZe z opoznieniem tam pojdziemy bo my za granica siedzimy
Plamienia dalej nie mam
Ania fajne zdjecie hahaha pokazalam mojemu ;p
Wlasnie na shopping jedziemyAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
To udanego shopingu i miłego
skoro plamieni nici - to moze jednak trzymam kciukiRuda27 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:To pochwal się Paula co dostałaś
Kurcze nie wiem jak ten "mikolaj" to zrobil ale dostalam to co tak chcialam sobie kupic czyli prostownice Remington sleek curl
Wlasnie skonczylam krecic wloski trzeba nabrac troche wprawy ale efekt fajny. Nastepnym razem zobacze jak prostuje
Zupka gotowa. Teraz czekam tylko na Miska, zjemy i na zakupyRuda27, Eweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny