Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAha slodziutki maluszek jeszcze troche i swoim pociechom bedziemy takie sesje zdjeciowe walic
Ja tez mialam juz wszystkie kolory.. Od paru lat mialam czarny, pozniej sciagnelam kolor i mialam rudy pol roku :p a teraz jak chcialam do czarnego wrocic to po 2 tyg farba sie zmyla i tak chodze juz od dluzszego czasu z brazem przynajniej farbowac nie musze i odrostow nie widac :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Aha slodziutki maluszek jeszcze troche i swoim pociechom bedziemy takie sesje zdjeciowe walic
Ja tez mialam juz wszystkie kolory.. Od paru lat mialam czarny, pozniej sciagnelam kolor i mialam rudy pol roku :p a teraz jak chcialam do czarnego wrocic to po 2 tyg farba sie zmyla i tak chodze juz od dluzszego czasu z brazem przynajniej farbowac nie musze i odrostow nie widac :p
Ja mialam dokladnie to samo ale mi fryzjerka powiedziala ze po dekoloryzacji farba bedzie siw szybko wyplukiwala...
Az do czasu az zrobilam w pl ta tania farba z palety za chyba 10 zl. I trzyma sie do tej pory (ze 2miechy) tylko odrost widac troche polecam
No my mamy ta przewage Czarnula ze wiemy jak wygladasz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-