Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Ale ty jestes szczesliwa a jak ty jestes to i dzidzia jest
Myslisz Aniu??? Obys miala racje
To biore sie za kawke
I tempka wzrosniWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 17:19
-
Na ból głowy - tak jak mówiłysmy najlepszy naturalny sposob penisoterapia hehe
ale mnie tez 4 dni tak bolała ze masakra- dzis juz jest o wiele lepiej - bo wczoraj jeszcze lekko mnie bolala ale wzialam apap extra bo 4 dnien z rzedu mnie wykaznczał - tyle ze u mnei to byl typowy bol migrenowy po kilku dniach ostrego stresu
Co do planow na weekend- dzis koncert i wieczor z małżem
Jutro wyklady i wieczorek z mezem
pojutrze wyklady
A przez caly weekend - mamy ochote z mezem spedzic czas razzemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 17:38
-
Biedactwo.
Ja tez mialam migreny ale jak to lekarz stwierdzil chyba z nich wyroslam...
Teraz tez zdarzaja sie silne bole ale nie tak migrenowe jak kiedys.... Pomaga mi tylko cos z ibuprofenem a jak wiemy moze miec duzy wplyww na owulke wiec bardzo staram sie ograniczac i brac tylko w ostatecznosci...
A co do naturalnego sposobu musze czekac do wieczora haha dobrze ze moj chlop tez dzis wczesniej konczy
-
Ania_84 wrote:Na ból głowy - tak jak mówiłysmy najlepszy naturalny sposob penisoterapia hehe
ale mnie tez 4 dni tak bolała ze masakra- dzis juz jest o wiele lepiej - bo wczoraj jeszcze lekko mnie bolala ale wzialam apap extra bo 4 dnien z rzedu mnie wykaznczał - tyle ze u mnei to byl typowy bol migrenowy po kilku dniach ostrego stresu
Co do planow na weekend- dzis koncert i wieczor z małżem
Jutro wyklady i wieczorek z mezem
pojutrze wyklady
A przez caly weekend - mamy ochote z mezem spedzic czas razzem
Studiujesz Kochana?
Mi brakuje czasow studenckich choc studiowalam zaocznie... Ale z moimi laseczkami kontakt mamy caly czas.... I wszystkim nam brakuje tych czasow... Jedna ma juz dwojke dzieci (drugie ma dwa tyg) i bardzo mnie wspiera w staraniach bo sama o pierwsze starala sie 1,5 roku. Druga tez sie stara i jest na podobnym etapie co ja
My jeszcze planow nie mamy wlasnie pewnie jutro sie okaze
-
Nie nie studiuje - wykładam
Mi tez brakuje studiów - ja sudiowalam dziennie - wiec tez codziennego kontaktu mi brakuje
nawet teraz zastanawiamsie nad podyplomowka ale zobaczymy jak sie rozstrzygnie do lutego -
nick nieaktualnyHej kochane
Na bol glowy, ale taki slabszy to pomaga szklanka wody
Ja wrocilam z pracy, maz jedżenie zrobil jeszcze sie posprzeczalismy bo juz 2 dzien robi na styk z czasem i jak przyjde pozniej to mi stwarza bo zime masakra..
Kupilam ten test :p nie wiem czy sie skusze jutro, mam nadzieje ze nie bo szkoda kasy tanie tu nie sa :p
Ja nie wiem jakie plany jutro wolne wiec moze pojedziemy gdzies, a w ndz praca -
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Wow Ańia ile Ty masz lat? Co wykladasz?
Masz 11 dpo - moze juz cos wyjscWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 18:11
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ojj mi to juz by nie pomogla woda- niestety ja mam taka migrene jak sie zdenerewuje - pierwszy dzien zaczyna mnie łupac głowka delikatnie drugi dzien coraz bardziej 3 masakra nieraz to nawet mam zrowty z bolu a czwarty dzien to juz tak jak 1 dzien
-
Oszzz cholewcia powaznie zabrzmialo Ancia
Ja ze studiami poki co daje sobie spokuj bo i tak narazie zyjemy za granica mialam tu isc do collage'u uczyc sie jezyka ale znalazlam prace i poki ja mam to sie jej trzymam
Na szczescie ten weekend mam wolny ale T pracuje jutro a z niedz jeszcze nie wiadomo.
Ruda kurka bo teraz mnie sama twoj wynik ciekawi a noz widelec sie udaloAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Jeee Ania jak to brzmi :p ale musisz miec leb
Powiem wam, ze mnie az tak nie ciagnie.. Mowilam mojemu ze kupilam test. Zobaczymy :p jakos i tak jak wiecie sceptycznie nastawiona jestem
to moze poczekaj do niedzieliRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Zazdroszcze, ja nie zńosilam statystyki na studiach :p
No chyba poczekam 12 dzien to i tak wczesnie, wiec poczekam co z moimi plamieniami ktore jutro powinny sie zaczacPaula55, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ja do jezykow akurat spoko
Ale nauki scisle.... Nie skomentuje
To choc Ruda informuj na biezaco jak sie sprawy maja
Mnie wlasnie tak nawala po lewej stronie ze uhh... Chyba jajcor
A twoj na to jak powiedzialas o tescie????
Moj jakos bardzo zaczol sie interesowac w tym mies wszystkim o 5 rano pyta jak nasza tempka dzis choc mogl by spac bo mial na popoludnie i pyta kiedy owu, jak testy.... Chyba duzo sie naczytal jak mielismy rozne zmiany bo odemnie tego wszystkiego nie wie he he
-
nick nieaktualnyHaaha Paula i prawidlowo niech sie interesuje
Na poczatku moj powedzial, ze lepiej nie robic a pozniej zeby jutro bo wtedy razem jestesmy ( chodzilo mu ze bd plakala i przynajmniej bedzie przy mnie )
Wczesniej jak bylismy na zakupach sam mi mowil kup test, ale mowilam ze nie chce poczekam do @, ale kupilam jednak.. On tez czeka. I wiem, ze mysli o tym.. No trudno co ma byc to bedziePaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moze On ma racje.... Dobrze by byl przy tobie...
Nie chce Cie zostawiac samej i tez chce czynnie (na ile to mozliwe) brac w tym wszystkim udzial to super z jego strony
Zrobicie tak jak uznacie za stosowne. Ja i tak trzymam kciuki....
Ojjj ta tez sobie zawsze wmawiam milion objawow ale tak juz to dziala... Tak bardzo chcemy ze zaczynamy widziec przerozne rzeczy
Glowa do goryRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny