Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak mysle- spadek tempki jest dodatnie testy owu - jesli lsuz plodny zaniknie dzis lub jutro tzn ze na pewno owu wyznaczy na te dniPaula55 wrote:Ale ty jestes szczesliwa a jak ty jestes to i dzidzia jest

Myslisz Aniu??? Obys miala racje
To biore sie za kawke

I tempka wzrosni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 17:19
-
Na ból głowy - tak jak mówiłysmy najlepszy naturalny sposob penisoterapia
hehe 
ale mnie tez 4 dni tak bolała ze masakra- dzis juz jest o wiele lepiej - bo wczoraj jeszcze lekko mnie bolala ale wzialam apap extra bo 4 dnien z rzedu mnie wykaznczał - tyle ze u mnei to byl typowy bol migrenowy po kilku dniach ostrego stresu
Co do planow na weekend- dzis koncert i wieczor z małżem
Jutro wyklady i wieczorek z mezem
pojutrze wyklady
A przez caly weekend - mamy ochote z mezem spedzic czas razzem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 17:38
-
Biedactwo.
Ja tez mialam migreny ale jak to lekarz stwierdzil chyba z nich wyroslam...
Teraz tez zdarzaja sie silne bole ale nie tak migrenowe jak kiedys.... Pomaga mi tylko cos z ibuprofenem a jak wiemy moze miec duzy wplyww na owulke wiec bardzo staram sie ograniczac i brac tylko w ostatecznosci...
A co do naturalnego sposobu musze czekac do wieczora haha
dobrze ze moj chlop tez dzis wczesniej konczy

-
Ania_84 wrote:Na ból głowy - tak jak mówiłysmy najlepszy naturalny sposob penisoterapia
hehe 
ale mnie tez 4 dni tak bolała ze masakra- dzis juz jest o wiele lepiej - bo wczoraj jeszcze lekko mnie bolala ale wzialam apap extra bo 4 dnien z rzedu mnie wykaznczał - tyle ze u mnei to byl typowy bol migrenowy po kilku dniach ostrego stresu
Co do planow na weekend- dzis koncert i wieczor z małżem
Jutro wyklady i wieczorek z mezem
pojutrze wyklady
A przez caly weekend - mamy ochote z mezem spedzic czas razzem
Studiujesz Kochana?
Mi brakuje czasow studenckich choc studiowalam zaocznie... Ale z moimi laseczkami kontakt mamy caly czas.... I wszystkim nam brakuje tych czasow... Jedna ma juz dwojke dzieci (drugie ma dwa tyg) i bardzo mnie wspiera w staraniach bo sama o pierwsze starala sie 1,5 roku. Druga tez sie stara i jest na podobnym etapie co ja
My jeszcze planow nie mamy wlasnie
pewnie jutro sie okaze

-
Nie nie studiuje - wykładam

Mi tez brakuje studiów - ja sudiowalam dziennie - wiec tez codziennego kontaktu mi brakuje
nawet teraz zastanawiamsie nad podyplomowka
ale zobaczymy jak sie rozstrzygnie do lutego
-
nick nieaktualnyHej kochane

Na bol glowy, ale taki slabszy to pomaga szklanka wody
Ja wrocilam z pracy, maz jedżenie zrobil jeszcze sie posprzeczalismy bo juz 2 dzien robi na styk z czasem i jak przyjde pozniej to mi stwarza bo zime masakra..
Kupilam ten test :p nie wiem czy sie skusze jutro, mam nadzieje ze nie bo szkoda kasy tanie tu nie sa :p
Ja nie wiem jakie plany jutro wolne wiec moze pojedziemy gdzies, a w ndz praca
-
nick nieaktualny
-
29 latRuda27 wrote:Wow Ańia ile Ty masz lat? Co wykladasz?
technologie informatyczne i komputerowe wspomaganie terapii zajeciowej + korki z fizyki i matmy 
Masz 11 dpo - moze juz cos wyjsc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 18:11
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ojj mi to juz by nie pomogla woda- niestety ja mam taka migrene jak sie zdenerewuje - pierwszy dzien zaczyna mnie łupac głowka delikatnie drugi dzien coraz bardziej 3 masakra nieraz to nawet mam zrowty z bolu a czwarty dzien to juz tak jak 1 dzien
-
Oszzz cholewcia
powaznie zabrzmialo Ancia 
Ja ze studiami poki co daje sobie spokuj bo i tak narazie zyjemy za granica
mialam tu isc do collage'u uczyc sie jezyka ale znalazlam prace i poki ja mam to sie jej trzymam 
Na szczescie ten weekend mam wolny ale T pracuje jutro a z niedz jeszcze nie wiadomo.
Ruda kurka bo teraz mnie sama twoj wynik ciekawi
a noz widelec sie udalo
Ania_84 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Niestety mam sklonnosci do nauk scisłych - za to ni w zab nie pojmuje jezykowRuda27 wrote:Jeee Ania jak to brzmi :p ale musisz miec leb

Powiem wam, ze mnie az tak nie ciagnie.. Mowilam mojemu ze kupilam test. Zobaczymy :p jakos i tak jak wiecie sceptycznie nastawiona jestem

to moze poczekaj do niedzieli
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lepiej sie miło zaskoczycRuda27 wrote:Zazdroszcze, ja nie zńosilam statystyki na studiach :p
No chyba poczekam
12 dzien to i tak wczesnie, wiec poczekam co z moimi plamieniami ktore jutro powinny sie zaczac
Paula55, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ja do jezykow akurat spoko

Ale nauki scisle.... Nie skomentuje
To choc Ruda informuj na biezaco jak sie sprawy maja
Mnie wlasnie tak nawala po lewej stronie ze uhh... Chyba jajcor
A twoj na to jak powiedzialas o tescie????
Moj jakos bardzo zaczol sie interesowac w tym mies wszystkim
o 5 rano pyta jak nasza tempka dzis
choc mogl by spac bo mial na popoludnie
i pyta kiedy owu, jak testy.... Chyba duzo sie naczytal jak mielismy rozne zmiany bo odemnie tego wszystkiego nie wie he he

-
nick nieaktualnyHaaha Paula i prawidlowo niech sie interesuje

Na poczatku moj powedzial, ze lepiej nie robic a pozniej zeby jutro bo wtedy razem jestesmy ( chodzilo mu ze bd plakala i przynajmniej bedzie przy mnie )
Wczesniej jak bylismy na zakupach sam mi mowil kup test, ale mowilam ze nie chce poczekam do @, ale kupilam jednak.. On tez czeka. I wiem, ze mysli o tym.. No trudno co ma byc to bedzie
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moze On ma racje.... Dobrze by byl przy tobie...
Nie chce Cie zostawiac samej i tez chce czynnie (na ile to mozliwe) brac w tym wszystkim udzial
to super z jego strony 
Zrobicie tak jak uznacie za stosowne. Ja i tak trzymam kciuki....
Ojjj ta tez sobie zawsze wmawiam milion objawow
ale tak juz to dziala... Tak bardzo chcemy ze zaczynamy widziec przerozne rzeczy 
Glowa do gory
Ruda27 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny