Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A pewnie pewnie wazne co bedzie na samym koncu
Moj sie tak dopytywal ile kresek na tym tescie he he.... Jak mu mowie ze juz tylko jedna jasna i ze negatyw to sie zmartwil. Dopiero mu tlumaczylam ze to dobrze bo i tak powinno sie robic tylko do pierwszego pozytywnego
Uczy sie bidulek dopiero ale bardzo sie teraz chce dowiedziec wszystkiego
A jak wasi Panowie w tym temacie?Saramago lubi tę wiadomość
-
No to nic tylko czekać
Wiem, że to nie wiarygodne, ale ostatnio po odpoczynku mierzę tempke wieczorem. (haha spodobało mi się to mierzenie) Teraz po 4 godzinach leżenia miałam 37,2. Wczoraj 37,3. Mogę się spodziewać, że rano będzie oscylować 36,9-37,0. Jestem ciekawa na ile trafię. Zobaczymy jutroLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ja z moim na ten temat nie rozmawiam, bo jak wicie on oficjalnie nie wie. Jestem jednak przekonana, że wie więcej ode mnie w tym temacie, chociażby z racji 14 lat starań z ex małżonką... Pewnie by mnie zagiął swoją wiedzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 21:54
Ruda27 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyNo ja tylko raz mierzylam popoludniu, wiecej nie sprawdzam bo i po co. Ale ciekawa jutrzejszego dnia jestem
Moj maz na ten temat hmm... Pyta, interesuje sie. Czasami jest skryty. Ale wiem, ze by chcial i rozmysla o tym. Zwlaszcza, ze ten ma tamten ma... -
No tak Asiu,,, twoja sytuacja jest wyjatkowa tym bardziej cie podziwiam. Ja to jestem taka gadula ze pewnie zaraz bym cos wypeplała ale chciala bym zobaczyc mine twojego Jacka jak mu pokazujesz test.... Rany!!!!!
Daria moj tak samo... Wczesniej malo pytal, interesowal sie mniej... Nie wiem co sie stalo ze teraz az tak sie zaangazowal. Moze go przerazilo troche fo ze tyle czasu a u nas nic sie nie zmienia,,. Wie ze jesli sie nie uda teraz to jak bedziemy w pl chce sie przebadac, i jemu tez wspomnialam o badankach.... Moze dlatego. Grunt ze dba o siebie
-
nick nieaktualny
-
Paulka, mnie także jest ciężko trzymać język za zębami. To mega wyzwanie dla mnie. Ale wiem, że tak będzie lepiej póki co dla nas. Daje Nam tak 3-4 cykle, a potem już powiem.
Ja się nie będe stresowac tym, ze on się stresuje. On sie nie stresuje. Tylko dziala
A zalążek MINY o której mówisz, już znam, bowiem z miesiąc temu, kiedy wychodziłam z łazienki z miną nietęgą, akurat on na to wszedł i zobaczyłam coś czego nie da się opisać Myślał, że robiłam testy, a ja tylko chciałam go tak "nastraszyć" . Dla mnie żart fajny, ale on posmutniał na cały dzień. Głupio się czułam. Ale wiem tym bardziej jak mu zależy.
A pozatym od paru dni ciągle mnie głaszcze po brzuchu.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ania1986 wrote:hej babeczki , moge sie dołaczyc ? Paula55 zachwalala na innym watku ze mozna tu sie wyluzowac;) a mi to teraz bardzo potrzebna bo zaraz zwariuje z tym moim wykresem ;/
Ania podanie, dwa zdjęcia i rozpatrzymy przyjecie, hehehe.
Żartuje, wskakuj i luzuj się Nami. Móc co Ci na sercu leży. Życzliwie wysłuchamy.Czarnula87 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula55 wrote:A co do twojej temp Asiu to poki co pieknie sie prezentuje oby sie tak trzymala twardo ze dwa dni... A ew kedy chciala bys testowac?
Kiedy?? Juuuuuuż
Pewnie w poniedziałek podejmę pierwszą próbę, ale to chyba tylko z takiej mojej niecierpliwości, bo wiem że to bez sensu.
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula55 wrote:Pewnie ze mozna Aniu:) ja mam meega luz dzieki dziewczynom nie wiem jak one mysla ale mi dobrze robia hahahaha
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyAsia on napewno chce i czeka lepiej jak nie spina sie bo psychika mezczyzny tez duzo dziala..
Aniu witaj u nas zaraz obadam ten Twoj cykl kiedy do gina sie wybierasz?
Paula ja tez chce sie przebadac jak bede w polsce, napewno sprawdze co niecoSaramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Asia on napewno chce i czeka lepiej jak nie spina sie bo psychika mezczyzny tez duzo dziala..
Aniu witaj u nas zaraz obadam ten Twoj cykl kiedy do gina sie wybierasz?
Paula ja tez chce sie przebadac jak bede w polsce, napewno sprawdze co nieco
Kicia, powiem więcej. Jestem bardziej pewna jego, ze chce niż siebie - jakkolwiek to brzmiLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Saramago wrote:Paulka, mnie także jest ciężko trzymać język za zębami. To mega wyzwanie dla mnie. Ale wiem, że tak będzie lepiej póki co dla nas. Daje Nam tak 3-4 cykle, a potem już powiem.
Ja się nie będe stresowac tym, ze on się stresuje. On sie nie stresuje. Tylko dziala
A zalążek MINY o której mówisz, już znam, bowiem z miesiąc temu, kiedy wychodziłam z łazienki z miną nietęgą, akurat on na to wszedł i zobaczyłam coś czego nie da się opisać Myślał, że robiłam testy, a ja tylko chciałam go tak "nastraszyć" . Dla mnie żart fajny, ale on posmutniał na cały dzień. Głupio się czułam. Ale wiem tym bardziej jak mu zależy.
A pozatym od paru dni ciągle mnie głaszcze po brzuchu.
Ale mimo wszystko mina kiedy dowie sie ze na 100% bedzie tata bedzie ta jedyna Moze to juz niedlugo ale ty wiesz co dla was najlesze. Moze dobrze ze nie wie skoro wczesniej przezyl nie udane starania.... Zyje w blogiej nieswiadomosci
Ojj takie to slodkie z tym brzuszkiemSaramago lubi tę wiadomość
-
Po tym jak stracili dziecko, już wecej ex nie zaszła. wiem, że nawet były jakieś próby w klinice. Szczegółów nie znam, nie dopytuje. Bedzie chciał to powie.
Potem odeszła do innego. Ale tamten ją rzucil. jaki ten świat dziwny.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej dziewczyny, ale naskrobałyście, z każdym dniem się bardziej rozpisujecie, ciężko doczytać wszystko
Dziewczyny piękne zdjęcia, no ale jak mają nie być piękne jak dziewczyny takie laski:)
Witaj Aniu w naszych skromnych progach:)
No i jednak nie byliśmy w kinie bo się zajęliśmy remontem strychu, jestem wykończona, ale jutro już pójdziemySaramago, Eweloka84 lubią tę wiadomość