Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Daria ja tak nie uwazam
jakos do tej pory bylo ok. Poza tym kazda pisze o tym co ja boli. Nie piszemy tu tylko o ciazach i staraniach ale o wszystkim. O tym jak nam minal dzien, kto sie z mezem o co poklucil. Ciezarne zawsze sie moga ciezarnych poradzic a staraczki pogadac o owulacjach
chodzi o nastawienie... Tylko i wylacznie
Ale jak komus brzuchatki przeszkadzaja to wystarczy powiedziec.
Moze sie myle ale wydaje mi sie ze nie przeszkadamy Ani czy Oldze... Ja wrecz uwazam ze sie z nimi zżylam i dobrze sie dogadujejesli One mysla inaczej to mysle ze to powiedza
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Paula ja nie mowie, ze ja tak chce.. Ale moze to byc powod dla niektorych.. Oczywiscie bym nie chciala, zeby sie watek rozpadl bo tez sie tu dobrze czuje.. Zzylam sie z wami i codziennie musze wejsc zobaczyc co u was..
Ewelinka synek grzeczny, dzisiaj az za grzeczny cos malo kopie, widocznie taki ma dzien
Maz pojechal na mecze, ja siedze z mama na skypeEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane
przepraszam z góry ze tak zniknełam ale maz zadzwonil czy robimy ognisko i zebym sie zbierala bo jedzemy po zakpyno pozniej tak wsiaklam
zakupy poznij przygotowywalism wszytsko
a ze znajomi sie zapowiedzieli na 18 to musielismy sie streszczac
Łojjj ale dali cadu wczoraj .. moj powiedzial ze wiecej nie tknie czystej wodkiale tak to jest jak sie miesza
My dziewczynki oaliłysmy 2,5 winczacha i tez bylysmy niezle gotowoe wiec wyybaczcie poranna niedyspozycjeale mezus jak nabral sil to mu sie zebralo na amory
pozniej terzeba bylo zjesc i posprzatac wczorajsze bo wczoraj nikt nie byl w stane
ja dopeir zasiadlamprzed kompem z kawka
Mi kochane osobiscie nie przeszkadza ja rozmawiacie o ciazybo uwielbiam słuchac a raczej czytac Was cesze sie szczesciem kazdejz Was z osoba. szczegolnie ze jestesmy od poczaytku razm
Wasze brusie sa sliczne
Daria Łobuzie gdzie Ty tam przytyłas bo ja nie widdze ;P
Wogóle to piknie naprawde wygladacie
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ps A jako mamuska watkiu spiore tyłki tej która mysli ze tu nie pasuje badz przeszakdza
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:No Paula ja nie mowie, ze ja tak chce.. Ale moze to byc powod dla niektorych.. Oczywiscie bym nie chciala, zeby sie watek rozpadl bo tez sie tu dobrze czuje.. Zzylam sie z wami i codziennie musze wejsc zobaczyc co u was..
Ewelinka synek grzeczny, dzisiaj az za grzeczny cos malo kopie, widocznie taki ma dzien
Maz pojechal na mecze, ja siedze z mama na skype
To jesli ten "niektory" tak czuje to niech powieja sie nie obrazam o byle co wiec przyjme to na klate
hehe. Uwiez mi kochana ze ja jestem baaardzo spokojnym czlowiekiem i mega optymistycznie nastawionym do zycia wiec dla mnie to zaden problem
zawsze mozna miec kontakt na priv lub zalozyc osobny watek
Daria ja zyje tym co u kazdej z nas sie dzieje. Tak samo przezywam wasze problemy jak i sukcesy. Ale nic na sile jak mowie.
Zobaczymy co powiedza dziewczyny jak wejda tu pozniej
Daria twoj sie uspokoil a moj od rana mi banki puszcza hahahaja dalej nie moge uwiezyc w to ze to sie dzieje naprawde
to takie dziwne. Potrafie sie w glos smiac jak mnie smyra wieczorem.
Widzialam ze na sierpńiowkach dodalas super liste z rzeczami ktore trzeba kupic. Chyba ja od was sciagne jak pozwolisz heheRuda27 lubi tę wiadomość
-
Aaaa Ania ale cie wyczulam:) wiedzialam ze lada chwila tu bedziesz
Widzisz Dara. One nas lubia hahahaha. Mamy znajomosci
Ale wam zazdroszcze takiej domowki przy ognisku. Ale jeszcźe cztery tyg. Powtarzam to jak mantrebede w Pl to choc by skaly sraly to grill bedzie
choc bym miala nad nim z parasolem stac
a juz tak bylo
Kacyk meczy Aniu??? Hehe
Ja wczoraj tez obalilam piwooooooo.
Ovzywiscie 0%z soczkiem. Ale maly szalal
chyba mu smakowalo
bo slodkie.
Ania ja was traktuje bezmala jak przyjaciolki. I mowie powaznie. Mnie nie latwo "kupic" a wy wiecie o naprawde takich rzeczach ze czasem przyjaciolka tego nie wieale gdyby komus cos nie lezalo to walmy smialo a nie jakes podchody, co?!
Ja lubie jasne sytuacjeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Nie no ja kaca nie miewam
i niemam.. ale mezu poszalał
po prostu pozno poszlismy spaci o 9 dopeiro sie przebdzilsm
pózniej miłę rachu cachu juz maz i ja czujemy sie jak nowonarodzeni -
Ewela masz gorszy dzien chyba.
Jak bym pila do ciebie to bym napisala bez ogrodek. Uwierz.
Ja nie jestem z tych co sie boja prawdy.... Juz raz napisalam jak mi sie cos nie podobalo wiec czemu teraz miala bym sie czaic?'
Wez gleboki oddech i nie psujmy sobie humorow od rana
Gdzie Olgaaaaaaaaaaa???? Ja sie pytam sieEweloka84 lubi tę wiadomość
-
A moze Olga Z Michasiem siedzi .. jak maluch chry to niesety trzeba siedziec ..mam nadzieje ze Michasiowi juz sie polespzylo
A ja odkryłam złoty srodek na moje handry
BRAK SEXU !!!!!!!!!- to był powód
Wybaczcie ze nie odnosze sie do wózków ale najzwyczajniej sie na tym nie znamchoc bardzo podoba misie wózek siostry
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość