Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dria moze maluch ma dzis spiacy dzien jesli u Was jest tak jak u nas o pogoda jest do Dupska
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:tez sie noe boje prawdy i pisze to co mysle, przepraszam jeżeli Cie uraziłam tym jak napisałam. Humor mam taki na 70 % ( hormony chyba..)
Nomi luzikpoprostu tak to odebralam bo zawsze jak pisalas to tak totalnie inaczej. Nawet jak bylo cos nie tak.
I teraz mialam wrazenie jak bys miala o cos pretensje czy cos
Ale luz.
Zaraz trzeba cos zrobic zeby humor byl na 100%
Aniaaaa ty sexiaro jednaale wiesz ze cos w tym jest
powaga
Co do wozkow.... Mialas lobuzie napisac jaki ma siostra
Jeszcze troche i bedziemy ci doradzac jaki masz kupic hehewiec luz
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Własnie zapomniałąm spisac
ale obiecuje w tym tygodniu napisze
Wyodnie sie prowadzi.. wem bo juz dwa razy mialam zaszczyt go pchacehh ale fane uczucie
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo w koncu sie tu cos dzieje
Ja sie z mama zagadalam ale juz jestem
Ania to wam zazdroszcze tego grillowania.. Ja mam nadzieje, ze my chociaz w maju cos pokorzystamy
Za tydzien jade do polski, ale to watpie ze grill bedzie, bo nie ma z kim i gdzie..pozniej swieta wiec nie wypada
chociaz pamietam ze kuzyni meza w ktorys dzien swiat grillowali
Ja tez mowilam tutaj rzeczy, ktorych nie mowilam innym kolezankom.. Lepiej tu jest sie wygadac i doradzic, wiem ze szczerze tez wspieracie
Aniu uwierz stylam siepupa, ramiona i uda.. No i brzuch hehe
ale dam rade, bede sie jak cos kulala do sierpnia
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej, jestem. Mały troszkę lepiej. Ale nie wiem czy mu się nie uaktywniła przy okazji alergia na kota
Ja odpoczywam po pracyDo rodziców idę z małym, mężu do pracy. A chcę zobaczyć czy mu trochę tych objawów niby alergicznych nie odejdzie jak pobędziemy kilka godzin poza domem z kotem.
Dziewczyny mi nic tutaj nie przeszkadza :] więc siedźcie na dupach i cieszczie się że nie wysłałam na was z odsieczą dzikiego kociakaRuda27, Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaa ja hce kanapke z nutella
mniam D uhhhslinka mi pociekla
Daria na penwo wam sie uda zorbic grilla
OLga - moze faktycznie to czesciowo alergia..oby nie ..
Ewelcia poprawiamy humormin do 99,9%
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Moja kocica włąsnie grzeje mi stopki
weszła pod kocyk i ulozyla sie
niestety jak sie ma alrge to samo to ze sie ja ma na kota to chce sie je unikac ;/ -
Ania_84 wrote:Moja kocica włąsnie grzeje mi stopki
weszła pod kocyk i ulozyla sie
niestety jak sie ma alrge to samo to ze sie ja ma na kota to chce sie je unikac ;/
Jejj jak mi zwierzaka mojego tu brakujetez moj piesio sie tak ukladal i mnie grzal... Zaraz sie porycze
Moj chrzesniak ma taka alergie na koty ze reaguje puchnieciem oczu, lzawieniem i na oku na galce robi mu sie biala blonaprzez ktora nie widzi dobrze.... Masakra. Nigdy czegos takiego wczesniej nie widzialam.
Jak do nas przychodzil to mial zakaz dotykania kota i wszystkiego gdzie byla siersc.. W zasadzie to na gore nie mogl wchodzic.
Teraz juz kota nie ma wiec jest ok. Swojego kota tez musieli oddac