Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja sie swoim moge pochawalic tylko bez fasolki poki co ;P heheh
ale moze poczekam az troche mi sie ujedrni skórka
bo niestety po zrzuceniu 20 kg w neiktorych miejsach to wisi
ale mam nadzieje ze te wiszace flaczk niedługo wyełni fasolezka
ciekawa jestem lipca/ sierpnia.. ciekawa jestem czy dadza nam chco cien sznasy .. chcialabym bardzo bo widze jak maz patrzy an kobiety w ciazy ..a jeszce wcozraj sie dowiedzielismy ze jego bratanek jest mega podobny do Michala.. uwierzycie .. podobno kropka w krpke jak M byl malyRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane bede kolo 14 bo idziemy do sklepu spacerkiem
tzreab cos kupic do jedzenia
Daria bardzo bym chciała .. nie raz dopadaja mnie takie mysli jak to jest czuc malucha w brzuszku i nosic go pod serduchem . ..mam nadziejeze bedzie nam dane tego doswiadczycoraz zeby maz mógl jezdzic o 2-3 w nocy do Mc Donalda
po hamburgery albo po lody
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 12:56
Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu napewno bedzie dobrze. Jeszcze bedziesz przeklinac mdlosci haha
Ja tez chwilowo umykam bo prasuje firanke i zaraz moj przychodziwiec jakas zupke podgrzeje.
U nas o dziwo slonce chwilowo wyszlo
To do spisania pozniej kobietkiRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Jak już mówimy o obiedzie to ja sobie na dziś żurek zaplanowałam, coś za mną łaziło kwaśnego , no i zabieram się za przygotowania, wyciągam kiełbasę z lodówki a tu spleśniała, a dwa dni temu dobra jak żurek kupowałam, jakaś dziwna
Co do % to mi się tak ostatnio chciało piwa, że mąż mi kupił bezalkoholowe i ze smakiem wypiłam , ale tak mi się ciężko po nim zrobiło, że miałam wrażenie że się nim upiłam
Daria na której stronie listę dodałaś? zerknęłabym sobie by zobaczyć co mam a co jeszcze nie
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki
My sie zbuntowalismy i poszlismy do sklepu kuplismy 2 czekolady strcle, banany gruszki i kluski slaskie 2 opugotowalismy z boczuciem i cebulka ..
mnam