Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa dziewczyny wy mnei wykonczycie jedna nutella druga muffinki trzcia karpatka..litosci błagam
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ja włąsnie mysle nad obiadem i nic mi nie przychodzi do głowy
Mam ochote na placki ziemniaczane..ale nie chce mi sie robic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:ide po Karpatke bo mamusia wczoraj piekła która chce???
Aaaaa kocham Karpatki!!!! Jej ale bym zjadla!! Ewelina jestes niedobratakiego smaka zrobilas
Co do alergii to kurde niedobrze.. Oby Michas jej nie mial..
Ja bym chciala pieskaale to za pare lat jak dzidzia bedzie miala 3-4 a my bedziemy na swoim juz
Siedze na allegro i ogladam i zamawiac chce ciuszkiEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Ja mam dzisiaj pomysł na obiad... z cyklu POmysł na.....idź do rodziców
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewela tez bym zjadla. Ale taki Polski haha:) mam jakiegos fiola na ta Polske
Placki ziemniaczane aaaaa. Pysznosci. Wczoraj kuoilam mieszka na gulasz u polskiego rzeznika i czeka na swoja kolej. Ale kupimy w pl maszynke do mielenia z wkladka do tarcia ziemniakow i odwieczny problem poranionych rak sie skonczy. I placki beda czesciej
Olga pobilas wszystkich pomyslem na obiad hahha. Ja bed miala taki przez dwa tyg za 4 tygco rusz to obiad gdzie indziej. U mamy, tesciowej, babci, taty uhhh sie najem. W koncu waga moze ruszy
Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Kurde ja przed wyjazdem tez musze sie na zakupy wybrac. Musze kulic kiecke na komunie, jakies spodnie moze spodnice. Przyjaciolce ciuszki dla corki... Troche tego jest.
Olga hahahaha bogatosuper wygladaja
ahh te geny.
Co wam poiwem. Jak bylismy u znajomych tych co im sie dziecko urodzilo... Ta mala dwutygodniowa identycznie wyginala palce u stop tak meeega mocno jak jej tatus hahaha. To byl niesamowite zobaczyc ze dziecko juz od poczatku tak potrafi sie genetycznie upodobnic do rodzicaAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość