Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki!!! Ale mnie tu dawno nie było
My sobie powoli rośniemy, plamienia jeszcze się zdarzają, ale myślę, że będzie już tylko lepiej
Mdłości się zmniejszyły, apetyt ciut lepszy, dzidzia zdrowa
Co tam u Was słychać, jak nastroje???
Ciężaróweczki, znacie już wszystkie płeć Maluszka?
BUZIOLE http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gifAnia_84, Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Inusia jestesmy na etapie pokazywanie brzusów
Mam nadzieje ze plamienia calkiem usanaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 17:22
-
nick nieaktualny
-
a ja z Miskie ogladalismy filmik na FB jak kocica opiekuje sie malymi kaczuszkami
https://www.youtube.com/watch?v=r7IsN8BLGjwWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 17:39
-
Ruda27 wrote:Ania smacznej krowki
jeszcze nie jadlam
a tu niestety nie ma
Inusia ciesze sie ze wszystko ok leci u was
Ja znam plec, synek
Gratuluję kochana synka!!!Mi póki co lekarz powiedział, że siusiaka nie widzi, a więc na konkrety czekam do kolejnego USG
-
Ania_84 wrote:Inusia jestesmy na etapie pokazywanie brzusów
Mam nadzieje ze plamienia calkiem usana
OMG, mój brzusio to już jest spory! Momentami jestem przerażona bo z synkiem na tym etapie nie miałam praktycznie wcaleAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Inusia wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e1a9606623870e3b.html
Tak teraz wyglądamymatko ale jestes chudinka
ale za to brzusio piekny
-
nick nieaktualnyO matko Inusia jaka Ty chuda! Sliczny masz brzuszek
slodziutki
My skonczylismy film i ciag daleszy obijania sie
Ania slodki filmikaz zaczelismy z mezem wiecej filmikow ze zwierzetami ogladac
ogolnie lubimy patrzec na wszystkie slodziaki i ich smieszne akcje
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pomocy
przepis na tort
bo mi zginal ;/
I na jaks dobra mase
preferowana smietankowa z malinami -
Inusia wrote:Hej dziewczynki!!! Ale mnie tu dawno nie było
My sobie powoli rośniemy, plamienia jeszcze się zdarzają, ale myślę, że będzie już tylko lepiej
Mdłości się zmniejszyły, apetyt ciut lepszy, dzidzia zdrowa
Co tam u Was słychać, jak nastroje???
Ciężaróweczki, znacie już wszystkie płeć Maluszka?
BUZIOLE http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
Czesc Inusiafajnie ze zagladasz:) super ze czujesz sie lepiej. Uwiez ze teraz bedzie coraz lepiej. Sama to przerabialam
Ja juz czuje sie swietnie. Mam duzo wiecej energi, super nastawienie i ogolnie sluzy mi II trymestr
Ja plci nie znam ale stawiam na 80% na chlopca29.04 bedzie potwierdzenie na usg mam nadzieje
A brzuszek masz przeslodki. Ale fakt ze jestes mega szczuplutka, wrecz chudzinkato brzuszek szybciej widac. Ja juz maluszka nawet czuje
super sprawa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 19:49
-
Paula55 wrote:Czesc Inusia
fajnie ze zagladasz:) super ze czujesz sie lepiej. Uwiez ze teraz bedzie coraz lepiej. Sama to przerabialam
Ja juz czuje sie swietnie. Mam duzo wiecej energi, super nastawienie i ogolnie sluzy mi II trymestr
Ja plci nie znam ale stawiam na 80% na chlopca29.04 bedzie potwierdzenie na usg mam nadzieje
A brzuszek masz przeslodki. Ale fakt ze jestes mega szczuplutka, wrecz chudzinkato brzuszek szybciej widac. Ja juz maluszka nawet czuje
super sprawa
No to fakt, że szybciej się uwypukla bo i z synkiem mi się szybko zaokrąglił, ale dopiero ok. miesiąca później, a tu początek 4. miesiąca i już sporyA co do płci to mi lekarz powiedział tylko, że chłopca narazie nie widzi i nic więcej nie może powiedzieć w tej chwili bo nie jest jeszcze pewien
Czekam z niecierpliwością na kolejne USG
A ruchy fakt, cudowna sprawa! Pamietam jak z synkiem w ciąży poczułam pierwsze muśnięcia, było to ok. 18.-19. tc, więc teraz liczę, że trochę wcześniej poczuję -
nick nieaktualnyAniu ja robie masez kremowki i malin. Maliny miksuje na mus. Bita smietan ubijam z cukrem waniliowym i zelatyna do deaerow. (ok1kg malin 2-3 kremowki 1 zelatyna). I potem mieszam dokladnie jedno z drugim lyzka. Masa fajnie tezeje. Nie jest ani kwasna ani slodka.
Przepis na biszkopt mam ale w domu.
Na razi nie dam bo siedze z michasiem w szpitalu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaly sie od kaszlu prawie dusi. Temperatury prawie juz nie ma bo dostaje przeciwgoraczkowe. Pojechalam z nim na nocna opieke a tam lekarz wsystke dzieci wysyla ze skierowaniem do szpitala na izbe pediatryczna. Od 2 godzin siedzimy w ppczekalni i nic sie nie dzieje. Komedia jakas normalnie