Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Daria apropo to wlasnie mama do mnie dzwonila hahaha
ale musialysmy szybko skonczyc bo mama w pracy i akurat prezes przyjechal
Ja nie wiem jak ludzie dawali rade kilka lat temu jak skypa nie byloszok.
Haha Daria nie zazdroszcze bo bedziesz na celowniku tesciowej haha. Nie no zartuje oczywiscie
Olga to widze ze kotek superjeszcze troszke i bedzie rzadzil hehe
moj pies zostan niestet tak rozpieszczony ze jak mu cos sie zabroni to manifestuje jak male dziecko
albo takie fochy strzela ze szok. A mama z babcia zamiast go oduczyc to jak zafoszy to chodza za nim i przepraszaja i daja smakolyki
no masakra. Wiec pies w domu rzadzi... A ze to terier to wykozystuje na maxa! Ciekawe jak na mnie teraz zareaguje. Bo zwierzaki czuje ze cos sie zmienia....
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Olga uszka szybko sie wylecza
najgorsze u kotów jest zapalenie ucha.. odwodnienie.. bo odwodnienie jest fatalne w skutkach u kotów ;/ brdzo szybko traca sily i watroba i nerki przestaja pracowac..;/
A swieżb na penwo szybko uda sie zwalczyc
my tez co jakis czas przesylamy dj do schroniska -
Paula kazde zwierze wykorzystuje jak tylko sie zorientuje ze moze
Nasza kocica tez tak ma
Michał jest stanowczy i jak cos zbroi to do niej sienie odezwie nie bedzie jej glaskac a ona chodzi taka niby smutna.. no i co mi sie kruszy serce i ja biore na łapki
tak samo z rana ja wstane jej nalozyc jesc- mimo iz w misce ma sucha jeszcze to doprasza sie mokrego .. chodzi jak glupia i mnie budzi..a do Michala nie podejdzie bo wie ze on nie wstanie specjalnie bo powiedzial ma suche wiec ma zarcie jakby byla taka glodna to by to wyzarla -
Aneczko kochana ja to wiem. Ale szczegolnie moja babcia wylala na niego cala milosc chyba bo juz dawno w rodzińie nie mammalego dziecka
poza tym babacia z dziadkiem siedza w domu to maja z Pikselem duzo rozrywki. On potrafi lezec na stole w kuchni(!) jak babcia rozwiazuje krzyzowki i lapa jej dlugopis wytracic albo zabrac krzyzowke bo nic do niego nie gada wtedy haha
Za to mojego brata tak slucha ze jak on powie nie to pies na bacznosc stoi
Ńo takie te zwierzaki sa. Kochane ale daja popalic czasem
Ja laśeczki lece po chlebus i bede potem na chwilkeAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daria jak tak mówisz o bakacg ;... to mi sie przypomniała moja Kami jak pryknie to zwiewa do drugiego pokoju cwaniara
A siostra miala jamnika ktory tak walił - i tylko wteyd jak goscie przychodzilii kazdy patrzyl sie po sobie kto takiego baka puscil
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Jestem
tadam
hahaha
Poszlam po zakupy to oczywiscie zacżelo padac. A nie bralam samochodu :p to nic. Cieply wiosenny deszczhihi
Kuoilam sobie dwa bukieciki zonkili bo byla promocja i kupilam dwa ostatnie chlebykurde ja to chyba sie na ten chleb musże zapisac
Hahaha zwierzaki sa boskie. Szczegolńie z puszczaniem bakow hahha. Moj jak pusci glosnego to sam sie go boi i ucieka przed swoim tylkiem. Ile razy sie z tego poplakalismy ze smiechu
Olgus milego dnia w praćy, o ile w pracy mozna miło spedzac czasAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
ehhh spodobala mi sie kiecka ale cena jest powalajaca - musze znalesc podobna
http://www.zalando.pl/morgan-sukienka-koktajlowa-czerwony-m5921c067-302.html?wmc=AFF48_NS_PL.116_.. -
Oo ladna
podoba mi sie
U nas w takim jednym sklepie jest tyle sukienek ze ostatnio jak tam bylam to ze 100 bym kupilai cena 50, 60, 70 zl w przeliczeniu na zl.
Blizej maja bede musiala sie wybrac i pokupic cos na wiosne i przede wszystkim na komunie
Aniu popatrz na allegrotam tez jest pelno
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiem włąsnie musze poszukac.. bo tam na tym zalando to ceny sa powalajace
a kliknelam przypadekim i akurat mi sie spodobala.. albo takikolor alb o bym chciala taki turkus -
Hej Dziewczeta
widze ze dewagacje na temat zwierzaków
Moja wczoraj dostała klapkiem po dupie i oczywiscie uciekła do R...sie schować
a co do sukieneczki ANeczko to śliczna:D szukaj na allegro..znajdziesz cosAnia_84 lubi tę wiadomość
-
A tak wogole.. to az mnei skreca zeby cos sobie kupic.. takiego kobiecego
wreszcie mam w miare ładna firgure i chcialaby to jakos podkreslic a co mi tam
A jakbym taka figure utrzymala do wesela siostry M albo ja jeszcze poprawila to bym sobie strzelila nawet taka kiecke
http://allegro.pl/mala-czarna-sukienka-z-cekinami-2937-s-m-i4085518483.htmlEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Rudasku ..to tak jak moja..jak napsoci i ja ja skarce to spierdzeiela do M ..i lasi sie do niego.. a jak on ja skarci to leci sie wyzalic do mnei
-
Ania turkus.... Boski!!!!'
Kupilam ostatnio sweterek taki turkus i jest miodzio. Dalam za niego na ebayu cale 15 zl hahahaz przesylka
Ja pol zycia nosilam ciuchy czarne albo szare. W kolorze wydawalo mi sie ze wygladam beznadziejnie. Ale teraz to zmieniam powoli
A ta czarna loooooo. Odwaznaale co tam. Trzeba szalec
-
Rudasku ja tez..
ale jak moj zobaczyl ta kiecke to odrazu stanal na bacznsc
co mi sie bardzo spodobalo
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ja włąsnie bylam po obiad
placki ziemniaczane + salatka ogórek rzodkiewka seler naciowy i jogurt, a druga salatka salata winogron, feta u pomidory suszone
mniam
-
nick nieaktualnyAniu ta koronkowa sliczniutka
Druga no odwazna
Ja kupilam dzisiaj 2 pasy ciazowe i koszule nocne haha
W sobote przyjezdza moja siostra do nas i jedziemy na shoppingdoczekac sie nie moge
a w niedziele wyjazd do polski jupi
Ania_84 lubi tę wiadomość