Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdziele o co on sam nie umie stwierdzic co jest ?? ;/
Ale Olga moze lepiej bo przynjamneij zbada go lepszy lekarz skoro tamten tylko umie wypisac skierowanie ;/
a na izbach jest przerabane ..;/ -
Kurcze Olga oby wam choc pomogli w tym szpitalu.... Zdrowka dla Michasia!!!! Daj znac jak bedziesz mogla ze wszystko ok i ze jestescie w domku.
Aniu a co ty tort pieczesz??? Z jakiej okazji???
Ja wlasnie skonsumowalam moja szarlotke z lodamiooo jakie pyszne
Ide wziac prysznic i potem do lozeczka. Jutro rańo sie melduje bo mam w tym tyg popoludniowke
Tymczasem wszystkim dobrej i spokojnej nocy...
-
Che zrobic niespodzianke mezowi 10 kwietnia ma imieniny
a ze na urodziny nie daam rady zrobic mu tortu - bo w tym czasie nie byllismy zdolni do myslenia o tortach i innych rezczach to postanowilam ze mu wynagrodze na imieniny
A ja mialam do wyboru czekolade, ptasie mleczko, biał ser, ruszka lub banan co by zjesc..
i co wybralam
Strucle z owocami lesniymi -
Czarnula87 wrote:Maly sie od kaszlu prawie dusi. Temperatury prawie juz nie ma bo dostaje przeciwgoraczkowe. Pojechalam z nim na nocna opieke a tam lekarz wsystke dzieci wysyla ze skierowaniem do szpitala na izbe pediatryczna. Od 2 godzin siedzimy w ppczekalni i nic sie nie dzieje. Komedia jakas normalnie
Olga, zdrowia dla Michasia!!! :* -
nick nieaktualnyDopiero wrocilismy. Mlody kaszle niemilosiernie ale tak ma byc. Dostal syrop odkrztusny po ktorym najpoerw bedzie gorzej a potem poprawa
osluchala go lekarz bardzo dokladnie. Niepotrzebnie tylko zesmyie tyle nasiedzieli
o 19:20 bylismy u pierwszego lekarza a od ok 20:00 w szpitalu
mlody mi padl i spal na rekach. Obudzil sie tylko jak mu do gardla lekarz zagladala.
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Ojj ale Michas biednymam nadzieje, ze dzisiaj juz z nim lepiej! Niestety taka pogoda, latwo o chorobska.. Niby wiosna, ale uwazac trzeba..
Ania super ze robisz tortaszkoda ze ja takie antytalencie.. A w styczniu moj mial urodziny, a ja wtedy bylam dosc slaba i nawet nie pomyslalam, zeby mu torta kupic
a mial wyprawia e urodziny z rodzina.. Planowalam tego torta i zmascilam
Ja juz jem sniadankodo dzisiaj albo jutra na l4 jestem, musze sie zastanowic i dac szefowi znac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 08:57
-
nick nieaktualny
-
Czesc wszystkim.
Wstalam ale cos dzisnie sie czuje... Niedobrze mi i generalnie jestem jakas slaba. Moze bedzie lepiej jak zjem sniadanko ale musze jeszcze cżekac bo wzielam tab...
Olga dobrze ze Michasia lekarz obejrzal ale to straszne ze musieliscie czekac.... Oby bylo lepiej.
Daria moj ma urodziny w czerwcu wiec bede mogla sie wykazac bo bede w domku a nie kupie tu tortu bo sa ochydne i przeslodkiewiec sie okaze czy cos z tego bedzie
No ciekawe co tw szef wymyslil...
Ja jeszcźe trzy tyg aaa. Jak ja to wytrzymam?!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
CZesc dziewczynki
ja witam sie z Kawa
OLga mam nadzieje ze Michasiowi szybko sie poprawdziekuje za przepis
Daria odpoczywaj ile wlezie
Paula juz niedlugo i bedziesz mogla lezec i pachniec tylko
Co do tortu to ja sie zdecydowalam ze sprobuje kiedys robilam ale dawno temuwiec co mi szkodzi
-
Hahaha no tak lezec i pachńiec to nie do konca ale nie bede musiala wstawac o 5 a to mega duzo
Ja juz herbatke zrobilam, zaraz tosty beda i moze lepiej sie zrobi
U nas dzis kiepska pogoda ale nic a nic mnie to nie dziwipotem musze do sklepu skoczyc po chlebek bo tu musze polowac na chleb ktory smakuje jak nasz polski albo i lepiej. Ciezko go tu dostac bo niewiele go pieka.
Ania bedziemy czekac na efekty pieczeniaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu tyko gdybyś robiła tą masę wg mojego przepiu to kup taką żelatynę:
Ja jej z woda nie rozrabiam tylko dorzucam bezposrednio do masy :] Ja robię masę na bardzo dużą blachę więc robię tka jak pisałam z 3 kremówek, 2 cukrów waniliowych, 1 żelatyny i ok 1-,15 kg malin zmiksowanych na mus :]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 09:59
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
OLga dziekuje
na pewno skorzystam
A jak tam Dante ??
Ja mamjak zwykle zestaw policjanta czyli kawa i paczek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie ze trzeba probowac
ja ostatnio tez cala szarlotke wywalilam do kosza
A wczoraj wyszla boskaja sie nie zrazam porazkami tylk probuje do skutku
Ja juz jem sniadankodaria widze ze ty tez z mama na skypie urzedujesz. Ja to samo. Z tesciami i dziadkami T tez
tyle nam poki co zostalo
Wlasnie olga. Jak kotek???Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Moje kocie ostatnio chyba wyczuwalo ze mam zle dni bo codziennie zemna spala
a nad ranem wtula sie pod moje skrzydelko jka te kaczatke do kocicy
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia ja nigdy nie robiłam sama biszkoptu
pierwszy tort pomagał mi mężu. Teraz z tego przepisu robiłam zupełnie sama i wyszedł idealny!! a jak sie miło rzucało nim o podłogę!! nic nie opadło, delikatny pyszny w smaku!! próbuj! na pewno ci się uda
Paula taki przepis to super sprawa
Co do kotka :] miski mu wyniosłam już z pokoju, chyba trafia bo widze, że mokra karmę co mu na wieczór dałam wtrąbiłDo kuwety, która też z pokoju już wyjechała bliżej łazienki tez trafia
mam nadzieję że za kilka dni jak ją do łazienki wstawię to tez trafi
W ciągu dnia jak Michaś aktywny to kotek leży sobie w swojej skrzyneczce wysoko na szafce i obserwuje albo śpi. Jak Michaś spi to kotek zwiedzaszaleje i bawi się. Wczoraj z nami spał w łóżku
Koło czwartku-piątku do weterynarza planujemy z nim jechać. Trzeba mu coś na uszka, bo ma świerzb uszny (ten niezaraźliwy dla ludzi) i musimy go troszkę podleczyć. Na razie mu uszka czyszczęc codziennie wacikiem nasączonym oliwa z oliwek
Ogólnie widać że się aklimatyzuje u nas, do mnie jak go wołam to miauczy i kołami do góry się układa do głaskaniaAle nadal się boi i jest ostrożny. Wczoraj jak wróciliśmy to najpierw ode mnie uciekał. Dopiero jak go złapałam i pogłaskałam to zaczął już normlanie do mnie podchodzić :]
Muszę zebrać kilka fotek co mu zrobiłam i wysłać do schroniska :] bo w umowie adopcyjnej proszą o informowanie co jakiś czas jak zwierzaczek