X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie reszta dziweczynek ?? :)

Maenqu a robilas test ??

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie, a czemu niemozliwe??
    Cisza tu straszna..

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqu u m nei podejrzewali wczesna ciaze w 8 dc.. bo mailam mniej obfita niz normalnie ale kwawienie bylo 4 dniwe.. wiec skoro u ciebie jeden dzien tylko to tym bardzie bym powiedziala ze jest to mozliwe :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnei łeb naparz a no i znowu cisnienie 94/62 - nawet moj mi go nie podniosl ;/ wkurza mnie to cisnienei bo przez nie mecza mnie te bole głowy ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania no to rzeczywiscie niskie. Ja nie wiem co moze pomoc na cisnienie :(

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety ja mam od zawsz etakie niskie... jak bede u neurologa to sie go podpytam co mge brac chc on zapewne znowu kaze mi isc na masaze bo fakt faktem na tak spiete miesnie ze koszmar ;/
    choc z drugiej strony przy padaczce czesto boli glowa..mam tylko nadzieje ze eeg wyjdzie dobre bo przez te wszytskie stresy clkiem mozliwe..
    dobre kochane ide sie polozyc bo chyab to najlepiej na mnie wplynie :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ezia90 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie:)) Wiem, że nie jesteście lekarzami :P i nie możecie mi postawic diagnozy, ale może któras z Was tak miała. Mianowicie, odczuwam lekki ból w okolicach lewego jajnika. Troche sie boje co to może byc, bo wczesniej takie odczucia miałam w okolicy owulacji lub przed miesiączką, a teraz mam 6 dzien cyklu, a ja czuje takie cos;/ Podzielcie sie opinią

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu no to ja nie pomoge :(
    Uciekaj spac, jutro bedzie lepszy dzien! Spij dobrze slonce!
    Ezia ja nie wiem, nigdy nie zwracalam az tak uwagi na to, bolaly mnie czesto jajniki po prostu.. Widocznie przygotowuja sie do owulacji, jak to mocny bol idz do lekarza, moze torbiel!?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, a co my tak an dole strony??

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga taka pustka..
    Ojj nie ladnie sie dzieje, nie ladnie.
    Ania gdzie jestes z kawka? :)

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł !!!! w niedziele miałam wpaśc do Was jeszcze ale zmarzłam tak , że jak wrocilismy do domu ze spaceru to ja od rzu pod koc i herbata z cytrynka, a wczoraj po całym dniu we wrocku umarlam jak wrocilismy hhshshs nie miałam siły ręką ruszyc bozee zułam się jak bym w maratonie biegła :-/ alee kupiłam sobie spodnie :D lalala :D i apaszke haha bo mam hopla na punkcie szalików :D i padłam wczoraj nie wiem kiedy ... ale dzis rzeska jestem, na sniadanko serek biały z rzodkiewką i szczypiorkiem mniam :D

Paula55 lubi tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka, no juz teraz beda najmniejsze wyczyny meczyly hahah :P moj sie smieje bo ja zipie jakbym nie wiem co robila haha
    Kupilas spodnie w h&m? Jakies przeceny sa moze?
    A co do szalikow tez jestem maniaczka, w tamtym tygodniu kupilam 2 :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogole sie wkurzyłam wrrr bo ostatnio kiero mnie prosił zebym mu pomogła bo nie wyrabia wiec luz pomogłam dał ladną premie i git tyle, że tez sie musiał naprodukowac zeby mi tą premie dac a dzis maila mi wyslala z historią jak oja zjebana b\dyrektorka pisała z czechami bo maja nam wgrac czesc plików no i czesi krzykneli 360 zł za 2 godziny pracy :O to napisałam maila do kiero ze skoro im bez problemu płąca to niech czesi wszystko zrobia bo widze ja nie potrzebnie sie produkuje i trace czas za marne grosze bo laskę robią wrrr , fakt to nie kiero wina ale z drugiej strony tez mógłby powiedziec cos komus a nie jak zwykle Ewelka biały murzyn zrobi ! kurwa!

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria nie ma przecen :-/ 150 zł za spodnie niestety trzeba dac, na stronie h&m wypatrzyłam fajne bluzeczki ciążowe ale w sklepie ani widu ani słychu ich i sie troche wkurzyłam bo jedna mi sie podobała no ale nic moze cos kupie jeszcze :

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    A nie mowilam ze spadniemy :(
    Teraz trzeba nadrabiac ;)

Ewela troche lepiej sie poczula to szaleje :) ale nic tak nie poprawia nastroju jak zakupy ;)
    Ty odpocznik kochana troche :P

Czesc Olgus. Ty masz wolne dzis?

Czesc Daria :) jak tam?
    Czekamy na reszte. mam nadzieje ze Ania neza nie zabila za wczoraj :P

A ja mialam taki bol glowy ze w nocy musialam wstac po tab :( masakra. Jeszcze nad ranem mnie bolala... Teraz juz lepiej. Jem sniadanko i pije herlbatke :)

W pracy znowu sie dzieje... Beda nas mieszac wzespolach nie wiem po chu*** jak juz kazdy sie do partnera przyzwyczail!!! Ale mam to w nosie. Tylko 3 tyg i spadam :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 6 tygodnie lezałam i odpoczywałam :P ide dzis do dentysty na przegląd i na sciagniecie kamienia , mam nadzieje, że nic mi sie tam nie urodziło i nie bedzie nic do leczenia bo bankruta strzele hahaha
    kurde nie wiem czy wytrzymam do wizyty bez podglądu maluszka juz nie korci zeby gdzies na usg poleciec <zwariowalam>

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 tyg szybko zleci :D i bedziesz miała spokój!! : i bedziesz odpoczywac :D

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo jaaa!!!! Ewelka jak slysze takie rzeczy to cisnienia dostaje. U mojej mamy to samo.
    Ona robi wszystko w pracy. Wszystkiego sama sie musiala nauczyc. Teraz to wykorzystuja na kazdym kroku. Ma najnizsza krajowa!!!
    A jej kuzynka jest niby gl ksiegowa. W biurze jest raz w mies zamknac mies. Podpisze dokumenty tylko bo wiekszosc mama robi i ile dostaje!?! Kilka kurw*** tys wyplaty!!!!
    A moja mama nie taz czeka po 2-3 mies na zalegla wyplate! Czy ktos to rozumie!!!
    Co za wyzysk.

Tu gdzie mieszkam jest prosto. Pracujesz nadgodziny- placa ci ponad 1,5 raza tyle. Albo i wiecej.
    I tu sie ludzie bija o nadgodziny ale pracauja bo wiedza za co!!!

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie juz w pl umowilam do dentysty... Tak mi sie teraz zeby sypia ze szok :( i napewno kupe kasy zostawie....
    Kiedys dentysta za PANSTWOWA wizyte skasowal mnie 250 zl i dal plombe ktora juz zszażala. A robil mi to w zeszlym roku!!!
    Teaz ide tylk orywatnie i to tam gdzie ciotka pracuje zeby byle czego mi w gebe nie wsadzili :P

Do tego komunia, bilety lotnicze, parking na lotnisku, kasa ktora musze ze soba zabrac do pl.... Dzidzi moze cos pokupie. Uhhh poleci kasy :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie w pracy to najlepiej zeby za darmoszke robic kutafony!! a niech sie naucza mnie nikt nie uczył sama musiałam sie uczyc głupie pizdy a nie szefostwo, my w trójke siedzielsimy moj kiero, ja i kolezanka i teraz mnine nie ma to kiero wszystko robi bo kolezanka nie potrafi exela obsługgiwac, tabelek zrobic to powiedzialam kiero zeby sie moze w koncu nauczyła a nie najlepiej nie umiem, nie potrafie ale wypłąty bieze 2 razy ty co ja i kurwa sprawiedliwosc! a jak kiero chciła podwyzke dla mnie to prezesik powiedzial ze kasy nie ma skurw.. wrrr

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
‹‹ 1121 1122 1123 1124 1125 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ