Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenqu u m nei podejrzewali wczesna ciaze w 8 dc.. bo mailam mniej obfita niz normalnie ale kwawienie bylo 4 dniwe.. wiec skoro u ciebie jeden dzien tylko to tym bardzie bym powiedziala ze jest to mozliwe
-
A mnei łeb naparz a no i znowu cisnienie 94/62 - nawet moj mi go nie podniosl ;/ wkurza mnie to cisnienei bo przez nie mecza mnie te bole głowy ;/
-
nick nieaktualny
-
No niestety ja mam od zawsz etakie niskie... jak bede u neurologa to sie go podpytam co mge brac chc on zapewne znowu kaze mi isc na masaze bo fakt faktem na tak spiete miesnie ze koszmar ;/
choc z drugiej strony przy padaczce czesto boli glowa..mam tylko nadzieje ze eeg wyjdzie dobre bo przez te wszytskie stresy clkiem mozliwe..
dobre kochane ide sie polozyc bo chyab to najlepiej na mnie wplynie -
Witam serdecznie:)) Wiem, że nie jesteście lekarzami
i nie możecie mi postawic diagnozy, ale może któras z Was tak miała. Mianowicie, odczuwam lekki ból w okolicach lewego jajnika. Troche sie boje co to może byc, bo wczesniej takie odczucia miałam w okolicy owulacji lub przed miesiączką, a teraz mam 6 dzien cyklu, a ja czuje takie cos;/ Podzielcie sie opinią
-
nick nieaktualnyAniu no to ja nie pomoge
Uciekaj spac, jutro bedzie lepszy dzien! Spij dobrze slonce!
Ezia ja nie wiem, nigdy nie zwracalam az tak uwagi na to, bolaly mnie czesto jajniki po prostu.. Widocznie przygotowuja sie do owulacji, jak to mocny bol idz do lekarza, moze torbiel!? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
heloł !!!! w niedziele miałam wpaśc do Was jeszcze ale zmarzłam tak , że jak wrocilismy do domu ze spaceru to ja od rzu pod koc i herbata z cytrynka, a wczoraj po całym dniu we wrocku umarlam jak wrocilismy hhshshs nie miałam siły ręką ruszyc bozee zułam się jak bym w maratonie biegła
alee kupiłam sobie spodnie
lalala
i apaszke haha bo mam hopla na punkcie szalików
i padłam wczoraj nie wiem kiedy ... ale dzis rzeska jestem, na sniadanko serek biały z rzodkiewką i szczypiorkiem mniam
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelinka, no juz teraz beda najmniejsze wyczyny meczyly hahah
moj sie smieje bo ja zipie jakbym nie wiem co robila haha
Kupilas spodnie w h&m? Jakies przeceny sa moze?
A co do szalikow tez jestem maniaczka, w tamtym tygodniu kupilam 2Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
a w ogole sie wkurzyłam wrrr bo ostatnio kiero mnie prosił zebym mu pomogła bo nie wyrabia wiec luz pomogłam dał ladną premie i git tyle, że tez sie musiał naprodukowac zeby mi tą premie dac a dzis maila mi wyslala z historią jak oja zjebana b\dyrektorka pisała z czechami bo maja nam wgrac czesc plików no i czesi krzykneli 360 zł za 2 godziny pracy
to napisałam maila do kiero ze skoro im bez problemu płąca to niech czesi wszystko zrobia bo widze ja nie potrzebnie sie produkuje i trace czas za marne grosze bo laskę robią wrrr , fakt to nie kiero wina ale z drugiej strony tez mógłby powiedziec cos komus a nie jak zwykle Ewelka biały murzyn zrobi ! kurwa!
-
Daria nie ma przecen
150 zł za spodnie niestety trzeba dac, na stronie h&m wypatrzyłam fajne bluzeczki ciążowe ale w sklepie ani widu ani słychu ich i sie troche wkurzyłam bo jedna mi sie podobała no ale nic moze cos kupie jeszcze :
-
Dzien dobry
A nie mowilam ze spadniemy
Teraz trzeba nadrabiac
Ewela troche lepiej sie poczula to szalejeale nic tak nie poprawia nastroju jak zakupy
Ty odpocznik kochana troche
Czesc Olgus. Ty masz wolne dzis?
Czesc Dariajak tam?
Czekamy na reszte. mam nadzieje ze Ania neza nie zabila za wczoraj
A ja mialam taki bol glowy ze w nocy musialam wstac po tabmasakra. Jeszcze nad ranem mnie bolala... Teraz juz lepiej. Jem sniadanko i pije herlbatke
W pracy znowu sie dzieje... Beda nas mieszac wzespolach nie wiem po chu*** jak juz kazdy sie do partnera przyzwyczail!!! Ale mam to w nosie. Tylko 3 tyg i spadamEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula 6 tygodnie lezałam i odpoczywałam
ide dzis do dentysty na przegląd i na sciagniecie kamienia , mam nadzieje, że nic mi sie tam nie urodziło i nie bedzie nic do leczenia bo bankruta strzele hahaha
kurde nie wiem czy wytrzymam do wizyty bez podglądu maluszka juz nie korci zeby gdzies na usg poleciec <zwariowalam> -
Oo jaaa!!!! Ewelka jak slysze takie rzeczy to cisnienia dostaje. U mojej mamy to samo.
Ona robi wszystko w pracy. Wszystkiego sama sie musiala nauczyc. Teraz to wykorzystuja na kazdym kroku. Ma najnizsza krajowa!!!
A jej kuzynka jest niby gl ksiegowa. W biurze jest raz w mies zamknac mies. Podpisze dokumenty tylko bo wiekszosc mama robi i ile dostaje!?! Kilka kurw*** tys wyplaty!!!!
A moja mama nie taz czeka po 2-3 mies na zalegla wyplate! Czy ktos to rozumie!!!
Co za wyzysk.
Tu gdzie mieszkam jest prosto. Pracujesz nadgodziny- placa ci ponad 1,5 raza tyle. Albo i wiecej.
I tu sie ludzie bija o nadgodziny ale pracauja bo wiedza za co!!!
-
Ja tez sie juz w pl umowilam do dentysty... Tak mi sie teraz zeby sypia ze szok
i napewno kupe kasy zostawie....
Kiedys dentysta za PANSTWOWA wizyte skasowal mnie 250 zl i dal plombe ktora juz zszażala. A robil mi to w zeszlym roku!!!
Teaz ide tylk orywatnie i to tam gdzie ciotka pracuje zeby byle czego mi w gebe nie wsadzili
Do tego komunia, bilety lotnicze, parking na lotnisku, kasa ktora musze ze soba zabrac do pl.... Dzidzi moze cos pokupie. Uhhh poleci kasyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
no u mnie w pracy to najlepiej zeby za darmoszke robic kutafony!! a niech sie naucza mnie nikt nie uczył sama musiałam sie uczyc głupie pizdy a nie szefostwo, my w trójke siedzielsimy moj kiero, ja i kolezanka i teraz mnine nie ma to kiero wszystko robi bo kolezanka nie potrafi exela obsługgiwac, tabelek zrobic to powiedzialam kiero zeby sie moze w koncu nauczyła a nie najlepiej nie umiem, nie potrafie ale wypłąty bieze 2 razy ty co ja i kurwa sprawiedliwosc! a jak kiero chciła podwyzke dla mnie to prezesik powiedzial ze kasy nie ma skurw.. wrrr