Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza tez mam komunie w tym roku chrzesniaka !! nie wiem w co sie ubrac, nie wiem co kupic bo wszystko ma wiec chyba kase damy
a do dentysty i do gienka to tylko prywatnie chodze bo za nim na fundusz bym sie dostała to bym bez zebów chodziła to raz a ddwa i tak trzeba płacic wiec co za róznica wole isc do swojej dentystki co od małego chodze, zeby moje zna i wie co sie po nich spodziewac :
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwleina no tak zawsze jest z praca.. Nastepnym razem odmow, ze nie masz sil na to..
Co do zakupow, u nas nawet nie ma ciazowych ubran w h&m, dopiero we wiedniu.. Ale kupie w polsce jak bede za tydzien
Paula no to niedobrze z takim bolem glowy, ale dobrze ze dzisiaj juz nie boli
No ciekawa jak Ania tam po wczorajpewnie wstanie dzisiaj z powerm
Ja jutro do pracy, ciekawe co z szefem bede gadala o urlopie.. Juz mam dosc tej pracy. Dlatego rozumiem Cie Paula doskonale.. -
No takie wlasnie jest zycie Ewelciu
wszedzie cie wykozystuja. Jak nie masz geby za przeproszeniem to ci na leb wejda.
Ja podziwiam mojego brata... Dostal wezwanie do prezesa firmy gdzie pracuje ze zle wysylke zrobili. A on sie kluci ze nie da sobie wmowic, ze jest pewien za siebie i ludzi. Wiec szef mu mowi ze jak mu sie nie podoba to moze sie zwolnic.
A on ze jest dobrym pracownikiem i ze powiniem podwyzke jeszcze dostac
Na nast dzien znow go orosza do biora. Mlody mysli: ńo to wypowiedzinko.... A t prezes do niego:
No ma pan racje... Jest pan dobrym pracownikiem. Daje mu papiery i mowi: tu jest aneks do umowy. Prosze podpisac. A tu podwyzka hahahaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Kurde tak mi robicie smaka na te ciazowe ciuszki ze chyba sie w maju tez do hm wybiore
Ewelka ja tez nie wiem w co sie na komunie ubracale cos wybiore.
A powiedzcie mi.... Ile sie teraz daje na komunie. Przypominam ze jestem chrzestnaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Kurde tak mi robicie smaka na te ciazowe ciuszki ze chyba sie w maju tez do hm wybiore
Ewelka ja tez nie wiem w co sie na komunie ubracale cos wybiore.
A powiedzcie mi.... Ile sie teraz daje na komunie. Przypominam ze jestem chrzestna -
Hej kochane
bede za jakies pół godz ogolnie wczoraj nic się nie odezwalan do m dzis zdawkowo odp powiedziałam zeby zawiózł mnie do rodzicow nie powiedziałam se tylko dlatego ze mam ich rozliczyć
jak mnie odwoZil nic się nie idzywakan na. T bylam ale łzy mi stały woczach ja wyssiadałam to mężu do mnie co tam pusiek i się uśmiechnął a ja mu na to nic prZykro mi a on ale mam po ciebie przyjechać mówię mu jak chcesz jesli nie to zostanę a on przyjadę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej kochane
bede za jakies pół godz ogolnie wczoraj nic się nie odezwalan do m dzis zdawkowo odp powiedziałam zeby zawiózł mnie do rodzicow nie powiedziałam se tylko dlatego ze mam ich rozliczyć
jak mnie odwoZil nic się nie idzywakan na. T bylam ale łzy mi stały woczach ja wyssiadałam to mężu do mnie co tam pusiek i się uśmiechnął a ja mu na to nic prZykro mi a on ale mam po ciebie przyjechać mówię mu jak chcesz jesli nie to zostanę a on przyjadę