Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widzisz Daria zajęłaś się antybiotykiem, przestałaś na chwilę tak bardzo myśleć o dzidzi no i bach zielona kropka
Bierz tylko jakiś osłonowy a będzie wszystko dobrze
Daria a co do serduszka to za 2 tyg raczej nie będzie widać, dopiero gdzieś za 3:) Ja mam wizytę we wtorek i obawiam się, że jeszcze gin nie zobaczyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 10:34
-
Ruda27 wrote:Ja teraz tak licze i sprawdzam, w sumie dopiero jest pare dni po zaplodnieniu, jak skoncze brac antybiotyk to bedzie 2 tyg i 4 po owu, wiec mysle ze antybiotyk nie wplynie na plod. Za wczesnie
Napewno bedzie dobrze
BĘDZIE DOBRZE KOCHANA!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 10:28
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Widzisz Daria zajęłaś się antybiotykiem, przestałaś na chwilę tak bardzo myśleć o dzidzi no i bach zielona kropka
Bierz tylko jakiś osłonowy a będzie wszystko dobrze
Daria a co do serduszka to za 2 tyg raczej nie będzie widać, dopiero gdzieś za 3:) Ja mam wizytę we wtorek i obawiam się, że jeszcze gin nie zobaczy
Nie biore zadnej oslony, jutro fo apteki podjade.
Ja w poprzedniej ciazy juz w jakos 6 tyg i 3 dniu mialam serduszko
Czytalam ze po ok 26-30 dniu od owu albo zaplodnienia, nie pamietam :p
Chce isc w 6 tyg i 2 dniu bo jak najszybciej chce dac papiery w pracy. Mysle, ze sefuszko juz bedzie bo mialam wczesnie owu :p -
Ruda27 wrote:Nie biore zadnej oslony, jutro fo apteki podjade.
Ja w poprzedniej ciazy juz w jakos 6 tyg i 3 dniu mialam serduszko
Czytalam ze po ok 26-30 dniu od owu albo zaplodnienia, nie pamietam :p
Chce isc w 6 tyg i 2 dniu bo jak najszybciej chce dac papiery w pracy. Mysle, ze sefuszko juz bedzie bo mialam wczesnie owu :p
U mnie w tym kalendarzy belly best friend jest zaznaczone przy 6 tyg 4 dniu, że może być widoczne, ale ja się nie znam bo to moja pierwsza ciąża -
Boziu poplakalam sie..... Tak sie ciesze!!!!!
Mowilismy z Asia tzn Asia chyba bardziej wiezyla za nas wszystkie
Dobrze ze wzielas leki bo dzidzia bedzie bezpieczniejsza bez bakterii a leki.... Mysle ze nie wplyna i malenstwo napewno bedzie zdrowe i silne dawaj fote testu ( ja chyba jakas maniaczka testow jestem hahahaha ) imwiruski dla nas
Zdrowka kochana i wiary bo napewno bedzie dobrze. Nie opuszczaj nas tylko tu.... :*Ruda27, Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale wiele dziewczyn sie skarzy na bole brzucha....ale wiem ze bedzie ci ciezko ze wzgledu na te leki.... Ja wiem ze bedzie dobrze i bede cie wspierac :*
Kochana ja zakladalam gdzies emat o tytule FOTO i tam laseczki mi rlumaczyly. Zaraz postaram ci sie znalezcRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oo rany jakie mega mocne krechy.... no pieknosci normalnie caluje :*
A ty jak sie ogolnie czujesz? Zauwazylas u siebie cos innego niz normalnie? Wiem ze to wczesnie ale moze....
Wogole co cie podkusilo do testu? Czy mialas zaplanowane ze dzis zrobisz?Eweloka84, Saramago, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Daria szkoda, że tylko raz można dać " Lubie to" bo bym kikała bez opamiętania. Gratuluje myszo az mi sie humorek poprawił jak zobaczyłam zielone na końcu u Ciebie wiruski nam po przesyłaj aby u każdej z nas się zazieleniło buziolki KOchana
Saramago, Ruda27 lubią tę wiadomość