Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
moj misio bedzie w 7 niebie
u nas na glownej ulicy rozłozyly se stragany ( raz na jakis czas jak jest swieto Kielc albo inne takie swieta to sie rozkladaja) i stał facet.. zestaw słodyczy za 10 zł.. czyli 7 paczek wafelkow, ciastek, pralinek, bombonierka..i nastepne ciastka
bedzie uchachcany
Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Czesc baboczki
Myslalam ze bede miala dzis tyle do nadrabiania a tu co? Cisza jak makiem zasial...
Przepraszam ze mńie wczoraj nie bylo ale po pracy bylam zapisac sie do poloznej zeby te skurcze macicy mi spr. Czy to grozne czy normalne.
Potem bylismy w agencji...
A jak przyjechalismy to tylko zjadlam zupe i myslaksm ze glowa mi peknie.... Polozylam sie ale bylo jeszcze gorzej. Spalam cale popoludnie... Na dodatek od dwoch dńi boli mnie rano gardlo i ogolńie czuje jak by mnie cos bralooby jednak nie.. Taka ladna pogoda u nas od wczoraj
Ryan w agencji powiedzial ze kiedy tylko chce moge skonczyc prace. Ze to zalezy odemnie i oni szanuja kazda decyzje
Jak tylko dostane specjalne zaswiadczenie od poloznej o terminie porodu mam dostarczyc do agencji i po ok 4 tyg od zakonczenia pracy bede dostawac pieńiazki
Dostaniemy tez list od agencji ze skonczylam prace i ze zaczynam macierzynski i moze to pomoze przy kredycie
Zobaćzymy.
A dzis tak padam po pracy...ale jedziemy zaraz poszukac krajalńicy choc tu dostanie tego urzadzenia graniczy chyba z cudem
Takze do pozniej, mam anadzieje ze bedzie sie do kogo odezwacAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:moj misio bedzie w 7 niebie
u nas na glownej ulicy rozłozyly se stragany ( raz na jakis czas jak jest swieto Kielc albo inne takie swieta to sie rozkladaja) i stał facet.. zestaw słodyczy za 10 zł.. czyli 7 paczek wafelkow, ciastek, pralinek, bombonierka..i nastepne ciastka
bedzie uchachcany
szlag a dupka rosnie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:jutro odbieram wyniki PAPPA I BHCG
Ewelcia powodzeniai musi byc dobrze
Moja kolezanka z pracu ktora juz klka razy poronila i miala puste jajo plodowe miala po raz kolejny dzis usg....
I przyniosla same dobre wiescidzidzia cala, serce wali
az sie sama wzruszylam i lezka ze szczescia poleciala
Aniu tobie tez powodzenia u ginka i dajcie znac co i jakEweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ja dzis mam mega apetyt .. matko zjadlabym konia z kopytami .. zaraz biore sie za robiene zupki
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
własnie jak szlam to szukalam.. jedyne gdzie to w markecie.. a tu w poblizu niemam..wiec musialabym meza prosic zeby specjalnie pojekcha
ale znalazlam inny przepis na groszkowa zupeEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://pieczarkamysia.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?2,2013
Olga aostatnio mialas badania w kierunku czy nie masz nadzerki ?? -
nick nieaktualny
-
noo dobrze by bylo ..bo aktycznie troche to dziwne .. szczegolnie ze Ty chyba niemiewalas plamien sródcyklicznych..niby przy owulce moga wysapic..no ale chyba nie tak dlugo ;/
-
nick nieaktualnyNie miałam plamień nigdy.
Zadzwoniłąm do niego. Kazał brać coś tam ale nie załapałam co, moge też zacząć brać luteinę. 3x1 tabl podjęzykowo dziennie przez 3-4 dni, potem reszta dni normalnie jak brałam i wtedy okres. W razie co mam iść w czwartek po świętach do niego na wizytę.
Jeszcze mi na koniec skwitował. Wy to się baby macieEweloka84 lubi tę wiadomość