Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak jakby faceci mieli @ to ustawowo byly by to dni wolne
No to mam nadzieje ze poskutkuje to co zalecilCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mnie rwia plery, jajnik kluje..a raczaj tak jakby ciagnal.. dobrze ze jutro ide to sie uspokoje bo caly czas sie boje czy jakiejs torbieli nie czy cos.. bo tak ostatnio dziwnie mnie boli ten jajnik..;/
-
Ania ja mam swieza miete w doniczce
jak cos to chetnie sie podziele hehe
Dziekuje laseczki ja juz lepiej
Krajalńicy oczywiscie nie kupilismy bo w tym kraju maja WSZYSTKO na gotowo lacznie z pokrojonym chlebem
Za to zrobilam sobie koktajl z truskawek, kiwi i banana na jogurcie nata na kolacje domowe hot dogi
Olga kurde to masz nie za ciekawie
Kurde kazdy mi mowi ze mam taki duuzy brzuch... Sasiadka nas spotkala przed chwila i mowi ze dopiero co mńie widziala i byl malutki a tu taki duzy soe zrobil... Nie wiem czy smiac sie czy plakac
Za to uslyszalam komplement ze tylko brzuszek rosnie a reszta jaka byla taka jest malutkawiec chyba nie jesy tak zle
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Paula to bardzo dobrze
bo wszytsko leci do malucha
a nie np w boczki
To prosze o miete kurieremna jutro
bo dzis maz zadzwnilzebym nie gotwala bo bedziemy szli do tesciowej
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
boze znowu mi smakuje ser żółty!!! ufff bo normlanie koniec świata dla mnie by był
Paula dzidzia rośnie to i brzusiomoja mama miała ogromny jak ze mna w ciazy była a ja glizda byłam 56 długa i 2800 wazyłam hahaha
ja to mam brzuchol jak 5 miesiacswój miałam brzuchol za nim zaszła plus teraz co przybyło i takie skutki
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
no tylko nie przesadzaj teraz zserem
bo maluch bedzie pozniej niechcail nadmiaru sera
-
Ania_84 wrote:mnie rwia plery, jajnik kluje..a raczaj tak jakby ciagnal.. dobrze ze jutro ide to sie uspokoje bo caly czas sie boje czy jakiejs torbieli nie czy cos.. bo tak ostatnio dziwnie mnie boli ten jajnik..;/
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:zaraz po dupsku dam za takie myslenie!! jaka torbiel ?!! noo proszę Cie co Ty wymyslasz
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ania ty i torbiel?? Już wymyslasz :p się chyba nudzisz :p
Paula w irlandii tez zawsze wszystko gotowenawet jajka ugotowane na twardo był w sklepach
-
Hej dziewczyny
Ewelka to pokaż zdjęcie brzuszka, z tego co się orientuje jeszcze się nie chwaliłaś
Paula u szczupłych zawsze brzuszek mocniej widać, bo odstaje od reszty
Ania nie wkręcaj sobie chorób, może się przeziębiłaś i Ci się jakieś zapalenie przyplątało, a nie torbiel do razuEweloka84, Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
a bo mi nawkrecal ten lekarzze po to mi daje luteine zebysie nie tworzyly.. i teraz jak nie biore 2 cykl to zaczynam myslec czy dobrze..robie ale z drugiej strony przeciez do momentu jak zaczelam tam chdzic ngdy luteiny niebralam... i jakos bylo ok .. wiem dzieczynki z e sobie wymyslam..ale jakas taka ostatnio niespokojna jestem..to chyba stres z tymi badaniami genetycznymi ..
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny
Ewelka to pokaż zdjęcie brzuszka, z tego co się orientuje jeszcze się nie chwaliłaś
Paula u szczupłych zawsze brzuszek mocniej widać, bo odstaje od reszty
Ania nie wkręcaj sobie chorób, może się przeziębiłaś i Ci się jakieś zapalenie przyplątało, a nie torbiel do razuAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ewelaaaa wlasnie!!!! Tylko ty sie brzuszkiem nie pochwalilas!!! Musisz nasrobic
A ty Anie wez sobie nie wkrecajbo lanie bedzie
Olga to straszne co sie tu dzieje... Teraz tak mńie to nie rusza ale jak przyjechalam... No szkoda ze jeszcze prgryzionego nie sprzedaja tylko do polkniecialenie smierdzace
a potem szersi niz wyzsi grubasy
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nie no dzis tylko tak dziwnie mnie kluje.. ciagni..ale moze to dlatego ze owulka sie zbliza
-
Eweloka84 wrote:Kochana toż ja sie w kadrze nie zmieszcze