Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wiec jak dla mnie ja bym brala tak jak on powiedzial

mysle ze raczej nie wplynie na blokade owulki
szczegolnie ze w dn planowanej owlki bylabys po 4 tabsach wiec nie tak znowu duzo
-
normalnie tak mnie wkurzył syn mojego brata wrr do 2 kalsy chodzi, mieszkają nad nami i dzien w dzien godzina 7 on biega jak by miał motorek w dupie a u nas jedno wielkie dudnienie a dzis 6.30 noz kurwa juz moja cierpliwosc się skonczyła zadzwonilam , opierdzielilam i co! poskutkowało na 10 min wrrr przejde sie dzis jak bedzie bratowa i brat niech oni mu zwróca uwagę , bo jak by było na odwrót to oni u nas codziennie by bli i komentowali noz kurwica moze wziąsc. Sorki azle zła jestem jak osa
-
nick nieaktualny
-
Ewelinka- daj mu szczotke.. albo mopa niech przynajemnij ci umyje podlogi jak nie ma gdzie sporzytkowac energi ;/
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
To tzreba go nauczyc.. duzy chlopak juzEweloka84 wrote:buahahah Aniu on nawet nie wie pewnie do czego to służy

-
to trzymam mocno kciukiEweloka84 wrote:jutro odbieram wyniki PAPPA I BHCG

-
A jutro chyba pojde do gin.. bo mam wolne wiec bede mogla poprosze go zbey mi zrobil USG ..bo mialam wczesniej isc zeby zobaczyc cyz wszytsko ładnie eszlo.. i cyz pecherzyki popekaly
to jutro jak pojde to moze akurat dowiemsie ze jest jescze przed owu albo juz po
..

35odc.
normalnie az musialam sie potłuc naczyniami jak wyciągałam ze zmywarki wrr