Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No jasna sprawa ze ciocia Ania musi zobaczyc lobuza
Ja do tego czasu bylam spokojna i bylo mi wszystko jedno kto tam siedzia im blizej tym bardziej ciekawosc mnie zżera
A z pl bedziemy miec film i zdjecia w 3dAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Heheh to poszaleliscie
podobno na zakwasy dobry jest kefirek, albo galaterka owocwa..tylko taka zeby wypic nie scietaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
oczywiscie moj mnie juz wkurzył wrr !
był na tej rozmowie i miał dac wypowiedzenie w piątek w pracy ale,ze nikt w piatek nie zadzwonił to stwierdzil, ze nie da wypowiedzenia bo jak nie zadzwonia a on da wypowiedzenie to xzostanie bez pracy.. mowie do niego ze pewnie po swietach zadzwonia to raz a dwa na pewno dostaniesz ta prace bo moj brat tez zadzwonił do kogo trzeba, i co dzis napisali mu sms ze jutro na 8 na badania a w czwartek bhp ma a wypowiedzenia nie dał a ma tydzien okres wypowiedzenia i ciekawe jak on to zrobiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
no na L4 nie moze.. pracowac na urlopie tez nie..chyba ze poki co na czarno.. przez ten tydz ...
a tu moja wersja robocza bloga ...ale jesczze do poprawki
http://rudemisie.blogspot.com/ -
musze jeszcze podzielic na zakladki.. zdrowie, hobby ( foto i zwierzaki ) i kuchnia
ylko nie wiem jesczze jak tam sie dodaje zakladki zeby nie bylo wszytsko w jendym miejscu