Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
witam sie z kawka..i teraz ból głowy orzeszedł na brzuszek.. i to taki nie przyjemny..az mi gorąco co jakis czas ;/
-
heloł Kochane moje
sorki ale mialam przez świeta zamieszanie i nie było kiedy wejsc na ploteczki
najadłam sie jak mops to co schudłam to chyba juz nadrobiłam ze 3 razy hahahaha ale to nic w ciązy jestem to nie będe sobie żałowac
Paula śliczne sukienki boziu jaka Ty chudzinka jestesja zamowiłam na allegro tą turkusową co zdjęcie wklejałam zobaczymy co to przyjdzie hahaha i jak bede w tym wygladac hahaha jak sloń
pogoda była pięna ale sie juz spierdzieliła , dobrze, że juz po świetach bo jakies takie męczące -
Matko dziewczyny mi przybylo 2 kg.. porazka.. mam nadzieje ze wkrotce to wydale ;P
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
chyba przesadzilam z salatka jarznowa..jesc przez 3 dni z rzedu .. i chyba od tego mnie brzuch boli ;P teraz wcinam tylko wafle ryzowe
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Jestem
ale pyszne sniadanko zjadlam
Czesc Ewelkaa nam te swieta tak przelecialy ze nawet za bardzo nie poczulam ze byly
Teraz odliczanie do wylotu do Pl
Ojj no chudzinka to juz nie jestem napewno...ale przyznaje sie ze sie nie obzeram bo nie chce przytyc wiecej niz ok 13 kg
To i dla zdrowia mojego i dziecka i dla samej siebie zebym potem sobie w twarz nie plula
Jem wszystko i normalnie tyle ze bez przesadyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ewelinka na czkawke ..moj nowy sposob... napic sie wody lub jakiegos napoju z głowo w dol.. mi zawsze pomaga
A wiecie co mi siostra powiedziala ze jak kobiety biora te witaminy w czasie ciazy to wtedy dziecko rodzi sie zazwyczaj wieksze.. chodzi o wage.. i faktycznie to sie srawdzaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ewelinka na czkawke ..moj nowy sposob... napic sie wody lub jakiegos napoju z głowo w dol.. mi zawsze pomaga
A wiecie co mi siostra powiedziala ze jak kobiety biora te witaminy w czasie ciazy to wtedy dziecko rodzi sie zazwyczaj wieksze.. chodzi o wage.. i faktycznie to sie srawdzaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
mowie do rodziców ale pojadłam w świeta haha a moja mama mowi no faktycznie troche zupki, jedno jajko, troszke sałatki i cztery kiełbaski hahaha a mi sie wydawało ze jadłam i jadłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 10:27
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Aniu z tymi witaminami to jest prawda. Czytalam o tym ze dzici mam ktore od samego poczatku braly te gotowe witaminy ich masa urodzeniowa byla wieksza
My jedlismy jajka w majonezie, schabik ze sliwka i morela, szyneczke, pomidorka, serek zoltymmmm
A na obiadek zostalo mi z wczoraj zurku wiec mam z glowy
Ewela ja tez mam tak ze ni z tad ni z owod mńie tak czknieto jest okropne bo boje sie ze kiedys mi sie wyrwie w towarzystwie hahaha
A nie daj boziu jak raz za ile sie gazowanego napijeza kazdym lykiem "szczekam" jak pies hahaha
Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość