Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha jest to pocieszajace
a jak pomysle ze czeka mnie teraz 4 mies takiego lenistwa...
W koncu oddzwonil ten moj pracusi znow sie poryczalam bo mu powiedzialam o malym
ze juz na swiecie jest
Ale bede ryczec jak przyjdzie do domu i jak bedziemy dzwonic do rodzicow
Glupia jestem hahahaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
noo i naplodzimy a dziewczyny beda musialy pozniej nadrabiac
bo strszczenia nie puscim
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
ja własnie mysle gdzie by tu sie wybrac z mezem
szukam jakiegos miejsca z fajnymi widoczkami
Moze go namowie zeby gdzies sie wybrac -
Ale piekne!!!
Jejuuu oby tak wszystko kwitlo za dwa tyg to bedziemy robic zdjecia u nas w sadzie
Widze że jednak bylyscie na wycieczce
My teraz gadalismy z tesciowa... Byla u szwagierki w szpitalu. Ale dostalam cisnienia jak mi opowiadala jak ja lekarz przy przyjeciu potraktowal!!! Nie powstrzymalam sie i zaklnelam przy tesciowej bo to jest nie do pomyslenia tu w uk!!!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Nie nie bylismy to wszytsko nasz ogród
tylko ładnie ujety
bo jakbym reszte pokazal a to jest blee
jej a coz oni zrobili ?? -
Ale fotki piekne
A no kochana wiadomo ze jak sie pierwszy rodzi to czlowiek wystraszony itp....
No i w domu o 5 zaczela krwawic wiec pomyslala ze sie zaczelo i ten czop sluzowy jej odpadl... Wiec sie wykompala, przygotowala itp... O 19 odeszly jej wody wiec pojechali do szpitala.
A tam na miejscu lekarz na nia z morda ze tak... Wszystkie naraz moze beda w swieta rodzic.... Ze z pierdolami kazdymi od razu do szpitala i takie texty!!!!! A miala poprostu jeszcze male rozwarcie...
Wiec ja z laska zbadal i kazal isc na korytarz. Wiec tam maz na nia czekal i ta wyszla, zaczela plakac trzasc sie....
Polozna za nia wyleciala, kazala przestac beczec i mowi: czy zostaje na korytarzu i bedzie plakac czy idzie rodzic....
Troche ja pocieszyla i zabrala na sale...
Meczyla sie cala noc biedna... A na sam koniec lekarz chyba sie wyspal bo przyszedl do niej i juz byl mily...
A na sama koncoweczke juz na swoja zmiane przyszedl jej lekarz prowadzacy wiec juz do konca z nia byl i byl ok...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ale ja bym takiemu lekarzowi chyba dala w morde!!! Bez kitu!
Ma chuj zbolaly placone za to wiec niech robi swoja robote a nie wymadrza sie!!!!
A jak zmeczony to do domu a nie w pracy siedziec....
Przeciez przez takie cos kobieta sie moze zablokowac!!!
Ale mam cisńienie!!!!