Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyooo u mnie zasada, że po 19stej nie jem...wiesz ja to jestem anonimowy obżartuch po diecie, więc zachcianki muszę trzymać w ryzach...coby nie popłynąć....
mój A. też w kuchni siedzi - pewnie swoją kolację wcina, aby nie narobić mi zapachu hehe...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej babeczki
my dopiero wrocilismy
Daria dziekuje lot byl w miare udany (glowa mnie bolala) ale bardzo szybki
Rodzinka ucieszona. Kazdy najpierw na brzuszek patrzy
Tesciowa mega zachwycona... Dba interesuje siedostalam nawet ciasto do domku.
Ogolnie czuje sie w koncu jak w domu
Teraz bylismy u brata T. Matko jaki maluszek kochany. Jutro konczy 2- tyg. Jest maciupki
Co mnie bardzo zaskoczylo... Ja zawsze balam sie malych dzieci. Nie mowie nawet o braniu na rece...
A dzis... Chyba instynkt dziala. Bylam pierwsza ktora go "dostala" i wzielam go tak pewnie... Wiedzialam co robic, jak trzymac. Czulam sie mega swobodniemoj byl w ciezkim szoku :p
Ale dziecko kochane.
Potem przyszli znajomi ich i bylo w domu z 10 osob... A maluch poszedl spac a my siedzielismywspaniala rzecz ućzyc dziecko od poczatku przebywania miedzy ludzmi
Jutro jada na sesje kilkadziesiat kma maly ma dopiero 2 tyg
Mama maluszka w 2 tyg po porodzie wyglada naprawde spokoa przytyla ok 20kg
Widze laseczki ze wam tez jakos czas fajnie minal...
Daria super ze jestes z nami
Aniu obys sie juz jutro nie meczyla...
My od 7 jutro badania. Ja mam duzo badan z krwi, usg tarczycy, dentyste wiec pewnie bede popoludniu...
Wiec juz dzis milej nocki a jutro milego dnia :*Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula ciesze sie ze u was wszystko dobrze, z rodzina najlepiej
Daj jutro znac jak na badanich, powodzenia!
Mam nadzieje ze i ja bede w miare wygladala po porodzie hehetez chcemy sesje jak maly bedzie mial 2 tygodnie
Ale Ci zazdroszcze, ze mozesz teraz z malutkim od szwagra pobycpoduczyc sie hehe
Dobranoc kochana, trzymaj sie u dentysty! :*
Ania haha za brak chleba mowisz ze zmywa? Dobre
Ja juz wykapana i w lozku -
Ta mówię zaginął z tym zmywanuemt zschodze na dol a ten zmyl i zrobił przemebliwanue w kuchni
Lecę spać buzia pisze z tel -
Dzien dobry
My juz wstalismy. Ja juz gotowa do wyjscia
Kurde ciezko bo mi niedobrze a jestem bez lekow i jedzeniaw uk jakos dziwnym trafem zawsze robia bad krwi po jedzeniu i po lekach wiec nie jestem przyzwyczajona
Odezwe sie jak tylko wroce
Milego dńia dziewczeta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaa bo znaim doszlam do pracy to troche minelo
a rano musialam wyprassowac ciuchy bo moja kicia kochana sie rozgoscla na mojej bluzce
-
Ruda27 wrote:Ania kiedy na ta genetyke? Cos okoł 18 maja dobrze pamietam?
a pozniej 8 tygczekania na wyniki -
nick nieaktualny
-
Raczje watpie .. genetyka niestety troche trwa ..
ale poczekamy grzecznieniech tylko dadza nam nadzieje
a poczekamy ile trzeba
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny