Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginekolog wykonuje rutynowe badanie.Nagle dzwoni telefon. Wolną ręką sięga po komórkę i zaczyna rozmowę.
- Cześć Rysiu, nie mam czasu mam teraz pacjentkę.
- Może wpadniesz tu do mnie do gabinetu to pogadamy?
- Jak tu dojechać?
- No więc najpierw prosto,potem w lewo, następnie rondo,na drugim zjeździe w prawo i pod nr.30 windą na VI piętro ( odruchowo wykonuje przy tym ruchy ręką, którą bada pacjentkę).
Odkłada telefon i pyta pacjentkę:
- Przepraszam, na czym to skończyliśmy?
- Rondo panie doktorze, jeszcze raz rondo!Malenq, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHalo kochane!
My wrocilismy z majowki
Bylo fajnie, wypoczelismy
Paula widze juz na miejscu jak z rodzinka?? jak minal lot?
W czw bylismy w szpitalu, bolal mnie brzuch i wolalam sprawdzic przed majowka co i jak.. Maluszek ma sie dobrze juz prawie 1200
Ania jak minal wekend?
Malenq widze wielkie oczekiwanie trzymam kciuki!
Olga, Dototka co u was?Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Hej Daria
super ze majówka udana
u mnie spoko.. w sumie nie odczulam ze to weekend majowy
piatek grill..sobota wyjeta z zyciorysu przez 1 dzien @ a dzis nadrabiam prace bo wczoraj zosawilam prace b o nie mialam sily -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu współczuję, ja co miesiąc mam tak samo...ostatni tylko był skąpy....
Rudasku jak do środy 7.05 @ nie przylezie, to w czwartek albo w piątek - będzie to 16-17 dpo.....cieszę się, że testa nie mam w domu i mogę sobie "pofantazjować", a że daleko mieszkam od jakiejkolwiek apteki, i że dopiero w połowie tygodnia będę w "mieście" to --- może do tego czasu już @ będzie i zaoszczędzę nie kupując testu:P hihihihi ..............Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
arbuza bym zjadla mmm :
a wogole ostatnio jadlam genialna salatek kiwi, ananas , rucola i kurczak ( robiony jak do gyrosa) ..mmmm pychaMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny