Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwleinka tez mam 19 maja wizyte
Paula no masakre mialas w tej przychodni.. Moj to by nie puscil zadnej baby skoro ja w ciazy i tez musze czekac.. O za bezczelni ludzie, wpsolczuje takich sytuacji ale dobrze ze masz to juz za soba..
Koedy masz usg polowkowe?Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ewleinka tez mam 19 maja wizyte
Paula no masakre mialas w tej przychodni.. Moj to by nie puscil zadnej baby skoro ja w ciazy i tez musze czekac.. O za bezczelni ludzie, wpsolczuje takich sytuacji ale dobrze ze masz to juz za soba..
Koedy masz usg polowkowe?
Ojj ja sie balam bo moj jak cisnienia dostaje to jeszcze by komus przywalil modlilam sie tylko zeby sie ńie wkurzyl
I mowilam mu spokojnie ja poczekam, mamy czas itp bo balam sie ze bedzie dym haha i tak na koniec kazalam mu na dwor isc ochlonac
A ja juz jedno polowkowe mialam kochana w uk
A drugie teraz bedzie to 3 i 4 dAnia_84, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
A ja dzis mialam zachcianke na budyn kupilam i na kolacje sobie zafunduje budyn z sokiemmalinowym jak w przedszkolu za dziecieych at
Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ojj szkoda ze twoj maz nie da rady ewelinko. Ale nast razem moze sie uda
A nie da rady sie z kims jakos zamienic albo odpracowac tego?
Moj tak kombińuje jak mu zmiana wypada zla na wizyty i nawet na pobranie krwi ze mna jezdzi :p
A pracy albo sie zamienia albo odpracowuje...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A ja dzis mialam zachcianke na budyn kupilam i na kolacje sobie zafunduje budyn z sokiemmalinowym jak w przedszkolu za dziecieych at
Ooo ja... Pamietam to Aniu!!! Pycha
Za jakis czas temu przed ciaza mialam faze na kasze manna z dzemem i sokiem malińowymAnia_84, Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ewelinko odbije sobie jak wezmie malutka na rece to mu wynagrodzi te 2 wizyty
Paula.. ja tylko dla tego budyniu chodzilam do przedszkolaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny