Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana w ta srode mamy wlasnie,
Tyle co gadalismy i planowalismy cala srode bo od 9rano do jakiejs 22 mamy calutki dzien zaplanowany
Wyjezdzamy o 9, jedziemy z moja mama po mame T, potem do Modlniczki do smyka.
Z tamtad na Krakow na obiad, potem do tego producenta co chcemy nasz wozek kupic, potem usg, potem do dziadkow T i do domu powrot na jakas 22 jak dobrze pojdzieRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To prawda Ewelciu....z tym lozyskiem...
Mi polozna powiedziala ze bardzo wczesnie poczulam ale to dlatego ze jestem chuda (wg niej ) i ze musialam wiedziec czego sie spodziewac bo pierworodki podobno czesto myla ruchy z jelitami...
Choc ja sobie tego nie wyobrazam bo wg mńie nie da sie tego pomylic
No choc jak bym chciala nie umiem sobie pomyslec ze mogla bym to czuc jako jelita bo to calkowicie inne uczucieEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe mi lody juz sie odechcialy chyba przez weekend pochlonelam chyba z 2 l lodow
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ewelka bo tak jest na poczatku. Ja czasem caly dzien nie czulam
Ale teraz jak sie czasem rozszaleje to szok choc w pl dziwńie spokojny bo ten tydz przed wyjazdem co siedzialam w domu to wariowal caly dzien prawie
A dzis u dentysty co mialam....
Babka mi mie dawala znieczulenia bo mimo ze sie mowi ze sa dla kobiet w ciazy specjalne i bezpieczne (ona robi to komputerowo) to powiedziala ze sam rade a nie chce nic dzidziowi nie potrzebnego aplikowac
Polozyla mnie na fotelu zeby bylo wygodnie a ten jak poczul to tak swirowal ze mi sie tylko smiac chcialo. A jak tu sie smiac jak beba pelna rurek i innych przyzadow
I tylko miny strzelalam i czekalam az dentystka sie zapyta czy az tak mnie boli haha wariat moj maly
A moj chrzesniak dzis byl tak przejety tym ze bedzie wujkiem (ma 9lat) ze caly czas tylko patrzyl na moj brzuch jego mama mowi ze pierwszy raz ma z takiego bliska do czynienia z kobieta w ciazy
Troche nie wiedzial jak sie zachowac i sie zawstydzil haha
A ja go tak doskonale pamietam jak byl maluńi... Mialam go na rekach juz 3 dni po porodzie a tu taki przystojniak wyrosl....Eweloka84, Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo a pochwale sie ze jest tak mega slodki, jak w lato my u turka kupujemy, sa najlepsze.. Wielkie jajo kupilismy ponad 10 kg
Paula moi siostrzency tez sie stydza brzuszka, chociaz ten maly co ma 4 latka glaszcze i pyta.. A ten co ma 6 sie wstydzi
Ostatnio ten maly jak powiedzialam ze Nataniel spi, zapytal czy ma tam lozeczko taki kochany jest
Ide sie kapac, zrelaksuje sie trocheEweloka84, Ania_84, Paula55 lubią tę wiadomość