Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ehh siostra przyszla z malym .. i wzielam go na rece i zaczal plakac... i teraz siedze i jakos mi tak smutno do wszytskich sie usmiechal 9 zawsze do mnei tez) a teraz w placz uderzyl ..
-
hej kobitki
własnie wróciłam z zakupów :d kupiłam sobie buty na komunie hahaha
http://deichmann.scene7.com/is/image/deichmann/t_p_detail?$im=1195850_P&$sh=1195850_P&defaultImage=default_dsd
a tu w gazecie wyczytałam i chyba się wybierzemy jak mój męzu nie bedzie pracowac http://www.szczesliwe.macierzynstwo.pl/wydarzenie/wroclaw-24-maja-2014-r/Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 11:38
-
nick nieaktualny
-
A ja wlasnie szamam loda wodnego
Mojemu sie uwidzialo na obiad grila i pojechal wszystko pokupic
Ewelcia ja 16.05 tez sie wybieram na warsztaty mamo to ja tyle ze do sosnowca ide z mama bo mojego juz nie bedzie wtedy w pl.
Ania nie przejmuj sie. Ja malego od brata t jak nosilam to byl spokojny a potem cos mu sie spasowalo i plakalEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:A ja wlasnie szamam loda wodnego
Mojemu sie uwidzialo na obiad grila i pojechal wszystko pokupic
Ewelcia ja 16.05 tez sie wybieram na warsztaty mamo to ja tyle ze do sosnowca ide z mama bo mojego juz nie bedzie wtedy w pl.
Ania nie przejmuj sie. Ja malego od brata t jak nosilam to byl spokojny a potem cos mu sie spasowalo i plakalAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ja dzis chyba nie mam weny na nic no oprocz sadzenia pomidorkow bo dostalam od cioci
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
jeszcze nieh mnei zacznie swedziec nos po lewej na milosc to bedzie sex , alkohol i.....
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ewela moj za to dzien w dzien je fast foody
Powiedzial ze u nas takich nie ma i bedzie nawet codzien jadl
My bylismy ogladac nasza przyszla dzialke i mierzyc hahaha - SZNURKIEM bo nie mielismy metra
Potem poszlismy z babcia i psem na spacer i podgladalismy jak sasiedzi buduja domy na takich waskich dzialkach jak ta "nasza"... Tego sie najberdziej balismy, ze dom bedzie ciezko postawic. A tu sie okazuje ze stoja chaupy i to piekne
Wiec humor mi sie poprawil
Zaraz obiado - gril a potem do tesciowejEweloka84, Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość