Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Cioteczki moje drogie
my z samego rana byliśmy robić bete i progesteron
zobaczymy co nam tam wyjdzie
poza tym cieplooooooo jak cholera!!!
aaaa..no i mój R wczoraj już zupki w markecie ogladał a dziś rano wpadł na wspaniałomyślny pomysł...." może kupujmy co m-c po paczce pampersów- pożniej bedzie lżej" ha ha ha ale sie usmialam..no i wczoraj dumał jak sypilanie urzadzić zeby łożeczko weszło itd a ja do niego...przypominam CIi - to 4-5 tydzien!!! hehheheEweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Rudasku daj mu sie nacieszyc chlop widac ze szczesliwy jak dziecko a dla nich to wiesz... Skoro test pokazal dwie kreski to znaczy ze jest dziecko oni tak nie mysla ze cos sie moze stac itp.. Poprostu sie ciesza
Moj to im blizej tym jakos bardziej sie wszystkim cieszy... Tzn caly czas sie cieszyl ale teraz non stop do synka gada, przytula... Ni odklejal by sie od brzucha
Faceci sa kochani w swojej prostocieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
No i ja czekam...wiecie co ta służba zdrowia mnie przeraża Chodze do zespołu CENTERMED...niby wszystko super extra ale chyba tylko na ich stronce internetowej...tak jak pisałam Wam wczoraj, mam swoja GIn ale nie do konca mnie przekonuje , wiec poszperałam w sieci i wynalazłam podobno fajnego goscia z super opiniami itd i na stronce przychodni ze na NFZ, sobie mysle, wyłudze troche badan!
ide tam dzis, pytam o CHłopa a baba mi mówi ze tylko prywatnie!! no szlak by to wziął....na ogromna przychodnie ktora przyjmuje pół miasta, ma u siebie chyba z 8 ginekologów tylko jeden przyjmuje na NFZ!
i znów szukam w sieci..no i dupa....duzo opini pozytywnych ale i duzo negatów
Niby sie zarejestrowałam na 18go , moze pojde ale chyba tylko po skierowania na badania bo chyba ciązy sobie nie pozwole prowadzić, no chyba ze facet mnie pozytywnie zaskoczy!!
rece i cycki opadaja!!!Paula55 lubi tę wiadomość
-
no mówie CI..a ja uspakajam bo wiedz jak jest, tym bardziej w pierwszych m-cach, choć pomysł w sumie nie głupi bo faktycznie wydawać co m-c po 100zł a później 1000tys to róznica...
no ale jest czas :D:D -
Ewelinka...boś TY tu na czasie itd
jak wygladaja srawy urzedowe, typu jakies becikowe czy pieron wie co..jak to wszystko sie załatwia, kiedy trzeba cos gdzies zgłaszać itd???
oswieccie mnie prosze!!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Ewelinka...boś TY tu na czasie itd
jak wygladaja srawy urzedowe, typu jakies becikowe czy pieron wie co..jak to wszystko sie załatwia, kiedy trzeba cos gdzies zgłaszać itd???
oswieccie mnie prosze!!Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:zarejestrowaną tzn po prostu musze u niego być ???? to wszystko ???
-
ło matko ale mam zapłon ale sprzatam ledwo zyje bleee, Rudasku tak jak dziewczyny piszą musisz odwiedzic gienka przed 10 tyg, w karcie ciązy bedziesz miała wpisane tetno itp. a formularz to dopiero po porodzie sie niesie i gienek tam uzupełnia i do MOPS-u sie zanosi wiec duuzo czasu jeszcze masz.. zreszta nie jest powiedziane ze dostaniemy becikowe bo teraz biorą zarobki pod uwage wiec jak przekroczy sie to sie nie dostaje porazka jakas...
-
no na szczescie Kochana jest 1900 netto na łebka...a my oboje na umowach mamy najniższa...a ile zarabiamy to nasze :D wiec akurat do becikowego dobrze mieć najniższa i oby do 2015 nic z tym nie wykombinowali i przypadkiem nie obniżyli tek kwoty