Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojj ostatni faktcznie mam nawal
Ale wczoraj napisala do mnie lekarka czy moglabym podjac z nimi wspolprace mm jej przygotowac oferte mam nadzieje ze sie udaEweloka84, Malenq, Paula55, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Czesc babeczki ziemniaczki nastawione i jak sie ugotuja i wystygna to biore sie za ciasto uhh ciekawe czy cos z tego bedzie
No wodze Aniu ze sie rusza u ciebie z praca! Super oby tak dalej
Ewela juz miseczke kupilas haha udana jestes
Ja tak teraz mysle podczytujac lipcowki i czerwcowki ze musze jechac na jakies zakupy i dokupic to co mi brakuje zeby tak na mies przed miec wszystko do torby do szpitala w domu...Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu powodzenia...faktycznie pracuś, łoooo matko ja to bym padła na pyszczek po takim dniu, ani ręką, ani nogą bym nie mogła ruszyć...
kiedyś jak pracowałam w turystyce, a sezonie przewijało się do 1tyś osób, to jak wracałam do domku po 10h, to na śpiąco jadłam i od razu spać...zero pożytku ze mnie było hehehe...
-
Chyba reklama podziałała
własnie szykuje jej oferte
co tam u Was dziewczynki bo nie zdołałam was nadrobić
pozatym marteiw e sie o meza.. bo wczoraj mu 4 razy krew z nosa poszla ;/ -
Ewelcia no nie moge z toba haha Alle juz masz i bedzie czekac na Natalke
Co u nas Aniu?? Dzien jak codzien. Nic ńowego sie nie dzieje czekamy na ta odp o dofnansowaniu jak na zbawienie wczoraj misiek taki fajny domek znalazl... Kurde... I cena meeega przystepna. Gdybysmy juz cos wiedzieli to mozna by cos dzialac. Ale w przyszlym tyg chcemy sie juz na jakies ogladanie umowicEweloka84, Malenq, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
super miseczka
Paula mam nadzieje ze wypali wam z tym domkiem
Malenq jemu czesto idzie krew z nosa jak jestprzemeczony .. mierzylam mu cisnienei ale mial ladne bo 110/70 wiec w normie
yczytalam ze moze to byc jakas inekcja nosa.. ze moga byc blisko naczynka i stad krwawienie pjde z nim do laryngologa
u niego to dosc czesto szczegikbe ajak jest zmeczony albo wypije %Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No włąsnie musze mu podac jakies witaminki
i zrobic badania krzepliwosc krwi , sod potas, amgneza, zelazo ..Eweloka84 lubi tę wiadomość