Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniestety nie dane mi jest dzisiaj posiedzieć na necie....jakiś "helikotpter" w głowie mam, muszę się położyć....
miłego wieczorku słońca i do juterka
ewelko mam nadzieję, że wszystko wyszło ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 19:22
Paula55 lubi tę wiadomość
-
więc tak, byc moze plamienia sa spowodowane jednymi tabletkami,które biore wiec narazie mam odstawic i 3-5 dni powinno ustac, jezeli nie ustanie telefon do gienka a jak sie nasili mam sie zameldowac ..w szpitalu
Niunia ma sie dobrze wszystko ma na miejscu , pokiwała nam głową chyba na znak ze jest ok hahaha ogólnie spała sobie i miala nas w nosie
lekarz chciał podglądnąc czy sie nic nie zmieniło ale nie chciała pokazac hahaha wie od malego ze obcym sie nie pokazuje waży juz 429 gram wiec rosnie jak na drożdzach
nastęna wizyta za 3 tygodnie bo musi mnie skontrolowac hahaha
wioleta4444, Paula55, Ruda27, Dorotucha, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ewelka jak się cieszę że jest dobrze Ale Słodka ta Twoja Natalka dobrze że rośnie duża i silna U nas póki co też dziewunia Dzisiaj się dowiedzieliśmy Waży już 278g i mierzy 17cm aż gin pytał czy na pewno termin ostatniej @ dobrze podałam
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bryy
nie dadzą posac w domu no
ale jest CHŁODNO!!!!! jeee
no Mała ma charakterek nie pokaze i koniec! hahaha chyba sie nic nie zmieniło i dalej jest Natalką ?! hahaha bo ja wczoraj kupiłam różową miseczke z łyzeczką jak juz wieksza bedzie ale nie mogłam sie powstrzymac hahaha i szczoteczke i grzebyk z różowymi wstawkami i myszką MIki:P wiec jak sie okaze chłopak to trudno bedzie jadł z rózowej haahhaMalenq, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
ja znowu na zastępstwie na rejestracji a od 16 zajęcia w szkole ..
Ale przynajmniej bede mogla siedzeic na uvuEweloka84, Malenq lubią tę wiadomość