Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweluś daj znać co i jak
Paula tylko ciekawi mnie czy mi da na NFZ, bo z tego co wiem to jesli przychodnia nie ma umowy z labo to wtedy sie płaci :D
no nic...ide jutro zrobić bede ei progesteron priv, i jak bede szła to ginka to wezme mu to oraz wszystkie ogolne badania z maja i cytologie tez wiec mysle ze w kiare przygotowana do niego zawitamEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Rudasku ja nie chciałam płacić za wizyty w tej ciąży bo w pierwszej chodziłam prywatnie i jakoś wizyty nie różniły się od tych na NFZ. Do dzisiaj chodziłam do innego gina bo do tego u którego się wcześniej leczyłam wolne terminy były dopiero na czerwiec a rejestrowałam się w lutym. Teraz już mam swojego gina i psychicznie czuję się o wiele lepiej nawet mój Mężu stwierdził że u tego jest lepiej bo pomiarów więcej robił i bardziej rzeczowo wszystko objaśnia.
-
Rudasek wrote:Eweluś, a jestes pena ze to dziewuszka :D:D
kurde ale jestem ciekawa co u nas, ale to jeszcze troche czasu w którym tyg mozna sie dowiedziec ??? -
Dorotucha wrote:Ewela a co się dzieje że masz takiego stresa bo ja znowu jak zwykle z reszta nie w temacie......
-
Rudasku ja sie nie znam moze ale u nas (w moim miesice w pl) poprostu dostajesz skierowanie i idziesz do labu.
Tam lekarz zaznacza na skierowaniu czy na nfz czy prywatnie... I tyle. O zadnej umowie nie wiem...
Kochana mowia ze plec niby juz w 13-14 tyg jak gin ma dobry sprzet ale ja bym nie wierzyla.. Mysle ze najlepiej i najpewniej to tak kolo 20 tyg.
-
Dorotucha wrote:Rudasku ja nie chciałam płacić za wizyty w tej ciąży bo w pierwszej chodziłam prywatnie i jakoś wizyty nie różniły się od tych na NFZ. Do dzisiaj chodziłam do innego gina bo do tego u którego się wcześniej leczyłam wolne terminy były dopiero na czerwiec a rejestrowałam się w lutym. Teraz już mam swojego gina i psychicznie czuję się o wiele lepiej nawet mój Mężu stwierdził że u tego jest lepiej bo pomiarów więcej robił i bardziej rzeczowo wszystko objaśnia.
Kochana ja w Krk mialam super babke ale nie bede tam jezdzi bo to kawał drogi i wiadomo dodatkowa kasa
a teraz tu ggdzie mieszkam to szukam troche...wynalazłam kiedys babke, niby super specjalista itd..moze tak jest, nie mówie ze nie ale czułam sie tam zle, odpowiedała bo musiała, wypisała kartke z badaniami i mowi ze to priv, ze nie da sie inaczej.wogole mnie do siebie nie przekonała.. umówiłam sie do niej na lipca tak w razie w....ale szukam dalej...sugeruje sie troche opiniami w necie bo nie mam kim i czym:( no i wybrałam lekarza w mojej przychodzi, jutro pojde zapytac o termin wizyty, mam nadzieje ze nie bedzie to grudzien hahahah no i zobacze, jak mi nie spasuje to zostane przy tj co mam, no ale wrazenia na mnie super nie zrobiła -
Eweloka84 wrote:w skrócie: plamiłam, lezałam w szpitalu i od wyjscia ciągle plamie i mam przyspieszoną wizyte a i co najciekawsze nie wiadomo skad i dlaczego
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Kochana ja w Krk mialam super babke ale nie bede tam jezdzi bo to kawał drogi i wiadomo dodatkowa kasa
a teraz tu ggdzie mieszkam to szukam troche...wynalazłam kiedys babke, niby super specjalista itd..moze tak jest, nie mówie ze nie ale czułam sie tam zle, odpowiedała bo musiała, wypisała kartke z badaniami i mowi ze to priv, ze nie da sie inaczej.wogole mnie do siebie nie przekonała.. umówiłam sie do niej na lipca tak w razie w....ale szukam dalej...sugeruje sie troche opiniami w necie bo nie mam kim i czym:( no i wybrałam lekarza w mojej przychodzi, jutro pojde zapytac o termin wizyty, mam nadzieje ze nie bedzie to grudzien hahahah no i zobacze, jak mi nie spasuje to zostane przy tj co mam, no ale wrazenia na mnie super nie zrobiłaPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrudasku ale przychodnia w której jest gin, może po prostu mieć umowę z innym lab, więc spokojnie na nfz jak pójdziesz, tak na nfz dostaniesz skierowania....
ewelko 3mam kciuki;)
a ja znowu w łóżeczku, coś mi się w głowię kręci... mroczki jakieś czy co...Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:rudasku ale przychodnia w której jest gin, może po prostu mieć umowę z innym lab, więc spokojnie na nfz jak pójdziesz, tak na nfz dostaniesz skierowania....
ewelko 3mam kciuki;)
a ja znowu w łóżeczku, coś mi się w głowię kręci... mroczki jakieś czy co... -
Dzien dobry kochane
Ja dopiero wrocilam z delegacji
ostatnio sporo sie u mnei dzieje i ledwo co nadazam za wamiPaula55 lubi tę wiadomość