Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bylam w 4 i 6 dn i widac bylo tylko pecherzyk bez zarodka jeszcze...wiec serduszka tym bardziej. Jedyne co to gon mogla powiedziec ze pecherzyk we wlasciwym miejscu. Nic wiecej ale mysle ze i to dobre.
Zdecydowanie wiecej mozesz sie na tej drugiej wizycie dowiedziec...wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No własnie odwołałam i sie umówie za tydzien czy dwa :D Pan kobiety w ciązy przyjmuje z dnia na dzien wiec luzik :D umówie sie za jakies 1,5 tyg może coś zobaczy
a póki co to próbuje zachować spokoj hehhehehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hihi no właśnie tu można z dnia na dzień wiec luzikkkk....
a swoją Pani Gin ma umówioną na 3 lipca tą co byłam u niej kiedyś, super specjalista ale jako kobieta mało przekonująca...także ta wizyta została a tą która odwołałam to Pan Gin z polecenia, no ale myśle ze to za wczesnie, a jak mnie najdzie to za tydzien sie zpaisze skoro Pan Dr przyjmuję chętnie ciężarówki :DMalenq, wioleta4444 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No my juz na obiadek naszykowalismy teraz ogladamy pierwsza milosc bo misiek do pracy idzie
Rudasku moze to dobrze ze odwolalas w razie czego to mozesz isc z dnia na dzien.
Jedynie mozesz sobie bete zrobic i progesteron bo to i tak sie moze lekarzowi przydac
Ja to od razu polecialam do laba w Pl
-
Paula55 wrote:No my juz na obiadek naszykowalismy teraz ogladamy pierwsza milosc bo misiek do pracy idzie
Rudasku moze to dobrze ze odwolalas w razie czego to mozesz isc z dnia na dzien.
Jedynie mozesz sobie bete zrobic i progesteron bo to i tak sie moze lekarzowi przydac
Ja to od razu polecialam do laba w Pl
Paula a te badanka też na czczo ??