Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Taaa u nas juz po sloncu chyba to samo co wczoraj buuu czy nie moze byc w koncu ladnie??? W koncu juz czerwiec do choinki
Ojj a ja zgagi w zyciu nie mialam moge jest wszystko
A ja robie kanapeczki z szyneczka i jajeczkiem z majonezemEweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim ciociom
tez widziałam info o tym ojcu, ja nie wiem jak można zapomnieć o dziecku, jedyne rozwiazanie to takie ze zasnęło w aucie, a ojciec rutynowo pojechał do pracy...no ale po 1 jak zamykła drzwi nie widział przez szybe dziecka, po drugie ani przez minute nie mpomyslał o dziecku, a po 3 tez mnie dziwi, czy nikt tym parkingiem nie szedł, nie widział dziecka...na pewno płakało i krzyczało! nie wiem..w głowie sie nie miesci!!!
Dramat!!!
a tak poza tym to jutro idziemy sie badać, na 16, 30
niestety moja Pani GIn zarejestrowała mnie dopiero na 3 lipca, to troche pozno, wiec ide do innego gina, podobno fajny gośc z jajami, zca ordynatora ginekologii w szpitalu miejmy nadzieje ze bedzie konkretny, kompetentny facet!Malenq, Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No nie moge choc na innym atku jakas dziewczyna mnie nastraszyła ze ten test jest mało wiarygodny! a na necie i na opakowaniu bardzo wiarygodny! nie wiadomo w co wierzyć
tak czy siak @ nie ma juz 8 dzień wiec pewnie cos sie tam zrobiło
wiec na pewno sie dowiem jutro, pewnie Pan GIn usg zrobi
zobaczymy czy bedzie widać groszka -
nick nieaktualnyRudasku test jest wiarygodny krechy byly mocne jest ciaza jutro zobaczysz co i jak
Paula oni przy mnie nie pala. Ale mi nie chodzi o palenie przy mnie, z tym nue ma problemu, ja nue chce zbey w ogole w mieszkaniu palili nawet jak jestem na spacerze, sklepie czy cos.. Po prostu zeby do wrzesnia mieszkanie nie walilo fajkami..
Ewelina kurde przykro mi z tymi plamieniami.. Ale moze taki urok Twojej ciazy i zylki pekaja..
Co do kolesia co dziecko zostawil, nie powiem nic, nie chce o tym myslec i wyobrazac sobie. To bylo niedaleko mojego miasta..
Kolezanka powiedziala ze facet mial do pracy 3 min, zadko dziecko zawozil ale sorry w 3 min zapomniec?
Wiola kiedy masz termin @? -
Ruda mam nadzieje ze jest krechy wyraznie i po 30 sekundach sie pojawiły
teraz bym sie chyba załamała już sie przyzwyczajam ze coś mam i ze tatuś mnie głaska po brzuszku który póki co jest wklęsły hahahah
-
nick nieaktualny
-
Noo Daria to oczywiste ze juz musza przestac palic zeby choc troche mieszkanie wywietrzalo!
Z fajek smrod bardzo ciezko wytepic
Rudaseeeek czesc kochana ten test sie nie mylil!!! Juz predzej w druga strone sie moze pomylic. Ale jak juz jest krecha i jest
Ja pojadlam ze looo. Mama dzwonila ze kurier zabral paczke wczoraj. Moooze kolo sob przyjdzie albo w pon
Haha moj to juz snuje wizje ze jak kupimy dom to bedzie ogorki kisil, wino robil swojskie haha a ja tak z niego ryje
Nawet nie wiadomo czy sie uda z tym dofinansowaniem a ten juz takie plany maRuda27, Malenq lubią tę wiadomość