Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo sie ciesze malenq tylko uwazaj na siebie..
Wczoraj z mama rozm i powiedzialam ze pojde do tesciowej jak cos.l wiem ze mama da rade palic na balkonie, gorzej z tata.mna szczescie jest kierowca wiec czesto go nie ma, moze to jakos bedzie, ale i tak jestem zla o to i przerazona jak to bedzie -
Dzien dobry moje Misiaczki 1
My sie wyspalismy choc siusiu mnie obudzilo
M,alenq no w koncu ci odpuscilo!!! i asio ńiech bol juz nie wraca!!!
Ewelciu pizza z sosem czosnkowym.... Mmm,, zjadla bym zreszta ja bym mogla zawsze jesc ńie stresuj sie kochana bo Natalcia zdrowa jak rybeczka ladniemsobie u mamusi rosnie i czekamy na jakas fote
Daria nosz kurde...łaske ci robia?! Przeciez to ich wnuk!!! Ja sobie nie wyobrazam zeby u mnie przy noworodku ktos palil w domu.
Ja jak bylam u tesciow to nit nawet nie pomyslal zeby przy mnie zapalic w domu. I tesc i szwagier wychodzili na balkon a ja nawet nic nie mowilam. Z moim tata i jego kobitka tak samo... Albo z mega trudnoscia alr sie powstrzymywali albo na balkon... Trudno.
Tez bym w razie czego jak by sie nie stosowali do tesciow poszla i tyle. Zdrowie warzniejsze
Ale mysle ze dla malego sie opanuja
Hejjoo wiola
A u nad piekne slonce poki co ale wczoraj rano tez tak bylo a pozniej lalo caaaaly dzien.Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
o wstały spiochy
wiola ja nie miałam wiec nie pomoge..
Paulus wiem wiem ze z mała dobrze tylko tymi cholernymi plamieniami sie martwie a focie jak dostane to wrzuce
Daria ehh wstretny nałgóg to palenie wiem bo sama paliłam i u mnie w domu tez wszyscy ale teraz spokoj nikt nie pali, mysle ze jak bedzie malutki juz to i sie pohamuja
u mnie gorącooo -
Ja tez nie bralam zadnch zastrzykow
Kurde ale to ciekawa sprawa z kad takie plamienia. Moze jakies zylki pekaja skoro nie ma innego powodu...
Ja tez palilam i to dluugo... W zasadzie od 20 r.z nie mieszkam u rodzicow wiec mialam dobra wymowke i sposobnoscEweloka84 lubi tę wiadomość
-
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019409,title,Ojciec-3-latki-pozostawionej-w-aucie-jest-w-szpitalu-psychiatrycznym,wid,16672017,wiadomosc.html?ticaid=112e31&_ticrsn=5 noz kurwa mac przepraszam ale innego słowo mi nie przyhcodzi jak mozna byc takim cymbałem!!!
-
Paula55 wrote:Ja tez nie bralam zadnch zastrzykow
Kurde ale to ciekawa sprawa z kad takie plamienia. Moze jakies zylki pekaja skoro nie ma innego powodu...
Ja tez palilam i to dluugo... W zasadzie od 20 r.z nie mieszkam u rodzicow wiec mialam dobra wymowke i sposobnosc -
Yy wlasnie to ogladalismy w dd tvn trzeba byc totalnie odmozdzonym debilem i pojebem zeby choc na minute zostawic dziecko bez opieki w aucie!!!!! Ja tego nie rozumiem....
Wlasnie moj T opowiadal jak taka laska od nas z pracy z innego dzialu zostawila malutkie dziecko w samochodzie i poszla robic zakupy!!! Debilka. Tu jak by parkingowy to zobaczyl to od razu policja i na komende. Potem nawet by jej dziecko mogli odebrac!!!
Tu nawet psa nie moznaa samego zostawic a co dopiero ddIecko!Malenq lubi tę wiadomość
-
Dziecko w samochodzie. Pewnie jeszcze nagrzanym. Nagrzanym czy nie ale człowieka pogrzało
Pokazywali gdzieś jak takie dziecko może wpaść w śpiączkę
Ewelinko nie martw się. Może to właśnie jakieś żyłki albo się coś rozciąga i tak sie dzieje :**Czekamy na Ciebie :***
-
daj spokoj mnie to mega wkurwia, dokładnie tak jak napisałas odmozdzony debil chociaz u mnie w tamtym roku jak byłam w lidlu koles zostawił psa w sumie nie bylo gorąco ale jakas klientka afere zrobiła ze na policje zadzwoni i wszyscy zaczeli klaskac hahahaha koles czerwony wyszedł głupek !! a o dziecku to juz w ogole nie wspomne ze to , to dla mnie niewyobrazalne
-
Wiesz.. Jak ktos wyskoczy do kiosku po fajki z auta na minute i tego psa zostawi... No jeszcze mozna zrozumiec...
Ale karwa dziecko??? No to mi sie w glowie nie miesci.. Tyle bylo kampanii na ten temat i co?
Znow musialo sie cos stac.
Ewelka na ktora masz wizyte???
-
nick nieaktualnyhej...truskawki obrane, pokrojone i już w zamrażalniku siedzą....pierwsza partia (dobrze, że w tamtym roku oddzielny zamrażalnik kupiliśmy hehehe)
ja nie wypowiadam się na temat tych debili, bo płakałam cały ranek jak w tvn zobaczyłam co się stało...nie mam dla takich litości w swoich myślach...
ewelko ooo to szybko zleci i będzie 15sta:) 3mam kciuki:)
ja po takiej pizzy na noc zjedzonej ani minuty bym nie przespała, zgaga murowana hehehe....
Ruda27 dobrze, że porozmawiałaś z mamą, im częściej będziesz zwracała uwagę, tym szybciej się zorientują że Ty na poważnie mówisz....będzie dobrze
Paula mam nadzieję, że dzisiaj słoneczko zostanie u Ciebie na dłużej....
wioleta nie pomogę, nawet nie wiem o jakich zastrzykach piszeszEweloka84 lubi tę wiadomość