Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki badające sie w Polsce powiedzcie mi czy te wszystkie przedciązowe i w czasie ciązy badania robiłyscie prywatnie???
czy jakis lekarz jest w stanie dac skierowanie na NFZ...??
bo szczerze mówiąc koszt tych wszystkich badań to dramat!
jakbym chciała na raz to pół wypłaty -
nick nieaktualnyi po leżakowaniu:)
rudasku przed wizytą, progesteron i beta to sama robisz...resztę powinien dawać na NFZ.....ja nie wiem, bo ja do gina prywatnie chodzę, ale kobietki inne pisały, że wszystko co należy się ciężarnej jest na nfz:) więc spokojnie:)
ta uwielbiam swoją huśtwakę chcemy drugą kupić, żeby w drugiej części działki też postawić na lato to jest najlepsza rzecz:)
idę jeść -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć to ja po przerwie. Przepraszam za nieobecność ale ciągle coś na głowie remont, kurierzy z meblami, reklamacje, bank i ubezpieczyciel bo zalaliśmy piwnice wrednego sąsiada a na net zaglądam w sumie na chwile by sprawdzić pocztę. Ale mam nadzieję że uda mi się ogarnąć i wpadać do Was częściej
RUDASKU widziałam pierwszą stronkę wątku super że się udało gratulacjeEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:nie rodzinna nie, na podstawę może ci rodzinna dać, czyli morfologia, cukier itp. ale hormonalne i te dedykowane dla kobiet w ciąży to gin jedynie
No własnie tak mi sie wydaje a powiedzcie mi czy teraz musze te podstawowe badania znów ronic skoro robiłam m-c przed ciążą ??? -
Byłam dzisiaj na wizycie u nowego gina i wreszcie zrobił mi USG. Dzidzia jest duża waży już 278g. Gin pytał czy na pewno dobry termin ostatniej miesiączki podałam bo przeważnie waga waha się do 200g w tym tygodniu. Coś w tym może być że wszystko było wcześniej bo moja beta w 31dc wynosiła ponad 8000. Mi to wygląda na szybszą owulkę i dlatego tak pewnie teraz wszystko do przodu No i powiedział że póki co to on widzi bułeczkę dziewczynki więc druga Córcia nam się chyba szykuje
A co tam u Was ???Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Paula wolałabym chyba nudzić się w ciąży niż znowu mieć to wszystko na głowie jak w pierwszej i wylądować w szpitalu na podtrzymaniu w 33tc. No ale jestem pozytywnej myśli że teraz będzie spokojniej
Rudasku beta na pewno wysoka więc się nie martw -
ja za namową MAlenq ide jutro zarejestrować sie do gina na NFZ opinie Pan Dr ma bardzo dobre...może choć skierowania na badania wyłudze
zobaczymy :D
tak czy siak 3 lipca mam wizyte u swojej GIn z tymże prywatnie wiec Jak Pan Gin mi nie spasuje to pójde do Pani :D:D
kombinuje strasznie ale jakos ta moja mi nie podeszła i mam nadzieje, ze wkońcu trafie na kogoś z kim od razu bedzie sie miło współpracowaćMalenq lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:No własnie tak mi sie wydaje a powiedzcie mi czy teraz musze te podstawowe badania znów ronic skoro robiłam m-c przed ciążą ???
-
oczywiscie śniadanie oddalam... blehh polezałam, drugie podejscie bułka z masłem sie przyjeła uff, posiedziałam na ogródku, zjadła pare ziemniaków troszke ryby i za nie długo sie szykuje do gienka ..
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Dorcia to pewnie dzidzia starsza troszke albo tak pieknie rosnie
Ojj jak slodko. Dwie dziewuszki!! ale moze jeszcze jej cos wyrosnie... haha
Powiem ci ze ja czasem juz dobita jestem tym ze kazdy dzien taki sam niech sie juz cos zacznie dziac bo kota do glowy dostane!!!! Uwiez mi! Przez take cos w depresje mozna popasc
Rudasek ja tez mysle ze fajnie miec dwoch ginow. Jednego prywatnie a drugiego na nfz od badan ża darmoMalenq lubi tę wiadomość