Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula buły musza byc pyccha bo wygladaja smakowicie
Olga Dante slicznie wyglada tak jak napisalam na FB odwalilas kawal dobrej roboty bo jak porownasz zdj jak go wzieliscie a teraz ..miodzio widac zee zadbany kocur
Malnq dobranoc
ee tam ładniutka teraz to wygladam w tych wlosach jak idz stad i nie wracaj..ale musze przeczekac do 24 bo chce przed chrztem Marcelka isc do fryzjeraPaula55 lubi tę wiadomość
-
Aniu buly nie chwalac sie pycha musialam reszte schowac bo tak mnie ciagnie a chce zeby T choc sprobowal
Olga a moze moze cos idzie?! Nie wiesz co tam sie tak naprawde dzieje...
Aniu bedzie zmiana fryzurki???
Ja juz potrzebuje farby... Takie mam odrosty blee
-
nick nieaktualnyBo mu się Aniu przytyło Miska z sucha karmą stoi cały czas, więc je kiedy chce. Dwa razy dziennie dostaje trochę mokrego. Ale jak się dopomina. Wielkie głębokie żale i miauczenie na pół domu. Z tym, że wie, że takim miauczeniem nic nie wywalczy
No i mega się rozbrykał :]Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Paula - nie wiem jeszcze pojde to zobacze z czym wyjde na pewno chce wrcic do strikte rudego korloru taki rudy rudy
Olga nasza tez non stop ma miche z such i 3 razy dziennie dostaje mokre
ma 2 lata i wazy 3,5 kg po sterylce jak wet ja zobaczyla to powiedziala ze waga jest super jak na taka kotke i ze jest stsznie zadbana ..
nasza tez lata jak szana
A jakjest glodna to bedzie, mialczec i nagle upada na bok heheh aktorka
a jak smie to mnie ozorem lize po nosie albo ugniata moje cyceCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Oj nasz taki sam aktor! Idé do kuchni on biegnie przede mna i tuz pod nogami przed miskami bach na bok A czasami jak słyszy æe wstaje rano to juz przed miskami lezy w wejściu do kuchni zeby go przypadkiem nie przeoczyc
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny