Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej kochan ja dopepiro przyszlam
maz podwiozl mnie do rodzicow bo chciala z nimi posiedziec sobei
kupilam sobei spodnie alladynki dzinsowe i bluzeczke bo rodice chceli micos kupic na urodzinkiEweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula z jednej strony mam wrażenie, że mi Michas naprawde wystarczy. Chciałabym drugie dziecko bardzo. Ale coraz mocniej czuję, że jednak dany był nam tylko Michaś. Mi lekarze mówili, że ja nie będę miała szans na żadne dziecko, bo moje jajniki w ogóle nie pracują. To nie jest tak, że u niektórych lasek z pcos są owulki, u mnie ich nie ma. Serio. Miesiąc w miesiąc nie mam owulacji, nic się nie dzieje. Cały mój organizm od 13 roku życia (teraz mam już 27) jest stymulowany i uzależniony od leków hormonalnych. To że mam Michasia to uważam ża cud, naprawdę. Dlatego jakoś tak nie wiem, odpuściłam wszystko na maksa.
Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
hej hej hej :D:D
kurna ja tez na zakupy ale na spożywke..bo jutro nacieraja " ulubieni" goście :D:D
heheh byłam własnie u kumpeli i mówie jej ze potrzebuje dobrego Gina na już a Ona mi podaje nazwisko chlopa o ktorym Wam wczoraj pisałam, ze miał przyjmowac na kase a nie przyjmuje i mówi mi ze on jest super a jaki przystojny...i ze jak chce to tylko do niego!! wiec biore telefon i dzwonie i odbiera Pan...hmmmm juz seksowny po głosie Przedstawiam mu sprawe a ten do mnie ze nie ma kalendarza, ze tam gdzie przyjmuje zapisuje Pani i zeby dzwonić w poniedziałek to mnie zapisze i mówi do mnie " no to pa pa" hhahahah ale sie smiałamEweloka84, Czarnula87, Malenq lubią tę wiadomość
-
Olga , Michaś to Wasz prawdziwy cud i moim zdaniem nie dziwie sie ze czas zadbac o zdrowie
a mysle ze jak bedzie dane drugie to na penwo sie pojawiCzarnula87, Malenq lubią tę wiadomość
-
To ze macie juz jednego skarba tez rroszke zmienia postac rzeczy. Co innego jak byscie musieli walczyc o pierwsze dziecko. Tez uwazam jak Ania... Jesli bedzie wam dane to pewnie sie kiedys trafi teraz czas pomyslec o zdrowiu bo Michalek musi miec zdrowa i silna mamusie
Haha Rudasek to jakies nezly element z tego lekarza musi byc zapisujes sie do niego???Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
tak aLE DO JEDNEJ PRZYCHODNIE GDZIE PRZYJMUJE OCZYWISCIE PRIV TO MI POWIEDZIAŁY NA 14 LIPCA !!!!!!!!!!!!!
a do drugiej zadzwonie w poniedzialek bo mi Pan Dr powiedzial ze juz nie ma rejestratorki zeby dzwonić rano !
Chaiałbym sie do niego dostać! Zobaczymy jaki termin moze pojde 3 lipca do mojej baby a na nastepna zapisze sie do niego! bo az do 14 z pierwsza wizytą nie mooge czekać! ide co prawda 18.06 ale nie wiąze nadziei z tym chlopem i na pewno nie bede ciaxy u niego prowadzić, opinie ma złe...ide tylko po skierowanie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 16:21
-
no własnie po to ide...niestety nie moge znależć jakiegos fajnego na nfz...cwaniaki sie wycwanili i wszyscy prywatnie!
Pojde to tego na nfz, niech przepisze skierowanie i lece do innego!!! no chyba ze mnie tak pozytywnie zaskoczy ze zostane ale watpie, opinie ma złe! choc dobrych tez kilka sie znalazło...zobaczymy!!! -
nick nieaktualny