Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
12.05 i oczywiscie teraz małpa miala być 4-5.06 a nie w maju!!! pojebało mi sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 12:42
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Rudasku a ostatni okres kiedy mialas??
Wiola widzialam wczesniej ze pracy szukasz. Nie masz w okolicy u siebie jakiegos maka? Ja mam normalna umowe o prace. Pracuje na 3/4 etatu ale wyciagam najnizsza krajowa. Elastyczne godziny pracy.
Czekamy na Ciebie :***
-
Ale Wam zazdroszcze DZiewczyny tego pichcenia..a ja musze siedziec w tej g,lupiej robocie, a jak wracam to nie mam juz siły ani ochoty na nic!!!
jak sie wkur....to pojde zaraz na l4 i tyle...poradza sobie beze mnie a ja wkoncu cos w domu porobieEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Kochana ja to wlasnie z nudow tak gotuje
Pewnie ze jak masz mozliwosc to idz na l4 w pl z tym jest fajnie ze poprostu daja jak sie chce i tyle
Tu u nas nie ma czegos takiego... A jak chcesz dluzej namacierzynskim siedziec to musisz pracowac do samego konca
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo szalona
Wiecie co wczoraj tak mnie uderzyla mysl ze ja jakos sie nie przejmuje juz tym swoim zdrowiem i tym ze cos jest nie tak bo chyba jestem w pelni przekonana i swiadoma tego ze bedziemy miec tylko Michasia. Chyba teraz wiekszym priorytetem dla mnie jest nie miec tych przerostow -
nick nieaktualnyJa placilam dzisiaj 3,50 za kilogram od kobitki. Miala swoje nie pryskane ani nic. Mowi ze mozna nawet nie myte dac dziecku i sie nie bac. A miala faktycznie tylko kilka lubianeczek. A truskawki i malutkie i srednie ale pieknie pachnace i slicznie czerwone