Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 17:33
Paula55, Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a no i sie nie chwalilam
znalezlismy dzis oferte akurat na nasza 2 rocznice slubu
http://www.szymoszkowaresidence.pl/188a,apartament-panorama.html#naglowek
i łapiemy sie na promocje zlota piekna jesienPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej ja już po drzemce i po kolacji hehehe...
ja chyba jutro zrobię bułeczki, ale z budyniem:-)
dzisiaj jadłam pierogi z truskawkami, polane sosem truskawkowym i wiecie co? chyba się PRZEJADŁAM...na samą myśl o truskawkach mnie mdli....hahahah
u mnie pada cały dzień -
nick nieaktualnyboziuuuu Aniu jak ja Wam zazdroszczę, u mnie 8lat po ślubie to emocje opadły juz co do tej daty, od kilku lat dajemy sobie buzi i tyle, no jest kolacja i toast "że się jeszcze nie pozabijaliśmy" hehehehe.....
ale te pierwsze rocznice były magiczne....Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiesz mysle ze u nas to jednak sporo zadzialal ostatni rok .. bardzo sie zblizylismy do siebie .. i chyba i maz i ja bardziej doceniamy ze mamy siebie choc pewnie za kilka lat to tez opadnie mam nadzieje ze nie jeden narzad opadnie heheh
zreszta musimy jakos sobei to odbic.. bo stresy strasznie nas wyanczaja wiec nalzey nam sie a ze akurta w rocznice no to tym bardziejMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W Radomiu są najdroższe truskawki he he. 6 zł Tak mówili w wiadomościach.. Nie wiem, ja nie kupowałam
Rudasku to ci zazdroszcze Gina he he tylko uważaj, bo mąż będzie zazdrosny.. Tylko bez romansów mi tu
Ania ale fajne spodnie kupiłaś.. A jaka ty ładniutka :>
Fajną ofertę złapałyście, super apartament *-* My w sierpniu będziemy mieli rocznicę
Paula ty to zawsze coś dobrego robisz
Czarnula ale faaaaajny kociak Chciałabym mieć kotka Ale mój mężulek uczulony i ja trochę
Malenq miłego wieczorku i miłych snów :*Czekamy na Ciebie :***
-
nick nieaktualny