Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWklejam z fb
By)łam wczoraj u tego gina. Zbadał mnie i stwierdził, że macica nie jest ciężarna. Na jego oko jest oki. Ale dał mi skierowanie na usg i wtedy zobaczymy co dalej, bo możliwości są dwie:
- zbyt cienka warstwa endometrium i nie ma co się złuszczać dlatego brak @
- znowu robi sie przerost i się nawarstwia endometrium i dlatego brak @
W każdym bądź razie dopóki nie będzie usg czekamy. W zależności od wyniku będzie znowu lutka, bo wie że sieę staramy o dziecko i nie chciał mi wciskać anty lub znowu zabieg łyżeczkowania gdyby tam było zbyt dużo żeby przeczyścić. A jeśli lutka nie zadziała to da mi orgametrill.
Po usg albo na wizytę się zapisać mam albo od razu dzwonić i ewentualnie wtedy szpital. Na badanie idę 24.06.
To tyle wczoraj zaczęłam was troszkę nadrabiać ale mam bardzo dużo stron do przeczytania.
A jeszcze polozna mnie dorwala i pyta skad zmam takie super wykresy ze swietne ze dokladne i bardzo by chciala do takich dostep. No to jej dalam namiar na ovu -
nick nieaktualnypapapa...
czarna hej hej....
podczytałam trochę na fb..... więc szykują Ci się badania... powodzenia...
ja miałam 2 lata temu problem z przerostem endom., a potem miałam za cienkie...a potem to już nie wiedziałam o co chodzi....
3mam kciuki za rozwiązanie Twojego problemu -
nick nieaktualnyMalenq ja juz mialam rowno rok temu przerost i lyzeczkowanie. Teraz albo za cienkie albo znowu za grube. Wszystko wyjdzie na usg
Rudasku potrzebuje kilka twoich danych - ktory cykl staran, w ktorym dniu po owu pozytywny test, kiedy byl pierwszy dzien @, kiedy byla prawdopodobna owulka, jaki termin porodu wg om i wg ovu podeslij mi to na priv lub fb bo chce tabelke uzupelnic nasza -
nick nieaktualny
-
cykl nie wiem 6 lub 7 bez wiedzy o tarczycy..z lekami na tarczyce 1
@ miała być 4-5.06
test 10 czerwca!
termin niby na 16.02.2015
tyle wiem KochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 12:41
-
DIewczynki ja na chwile bo obiad robie bo moj o 13 dzis wychodzi.
Kierzynka chcialas wiruski chyba? Prosze kochana &&&&&&&&&
Olgus czesc kochama!!! Ojj oby sie po badaniach wszystko wyjasnilo! I oby cie doprowadzili do rownowagi.
Ewelka jakie slodkie bodziaki!!!!
Kurde i juz nie pamiatem co jeszcze mialam napisac. Moze mi sie przypomni jak wroceEweloka84 lubi tę wiadomość