Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochne wrazenia meza po pierwszym dniu
Ja: kochnie jak tam po pierwszym dniu
On Spoko,
Ja..tylko spoko
On.. poki co tak bo jak ostatniho achwalam to pozniej jest lipa
ale ogolnie powiedzial ze praca spoko, ludzie tez.. szef tez
robi to co lubi .montuje, docina.. itp itd
tylko jest poprawka poki co beda robic od 6-16 bo maja nie wyrobke..
ale za kazda nadgodzine bedzie mial normalnie placone
no i po 2 tyg bedzie ostateczna decyzja wiec nie miesiac niepewnosciAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wam.
Teraz to już zgłupiałam. W poprzednim cyklu po pierwszej tabletce miałam skok o 0,18 a dopiero na trzecią dobę skok duży o 0,39.
A teraz pierwsza tabletka i taki skok o 0,30? Zgłupiałam zgłupiałam zgłupiałam i już nic kompletnie nie wiem -
OLga moze jednak owulka byla wiesz ze skok moze byc nawet do 3 dni po owulacji
czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
A mnie od kilku dni codziennie od rana boli głowa
Wczoraj o 23:15 wyszłam z kuchni. Jak wróciłam z pracy o 19:30 tak wsiąkłam w gotowanie Póki co sprawia mi to frajdę, ciekawe jak długo
Zrobiłam naleśniki z pieczarkami i papryką.
Dziś pomidorówka, mam nadzieję że uda mi się nagotować na 2 dni, bo trochę mam za mało czasu na inne sprawy. Oczywiście torba do szpitala nie spakowana, ciuszki małego nie poprasowane. I cała rodzina domaga się parapetówki, kuźwa jakby nie mogli zrozumieć, ze po pierwsze remont jest niedokończony, a po drugie ja pracuję w sobotę do 14, więc mogli by sobie darować, a nie ciężarną gonić do gotowania w sobotę po pracy.
A z drugiej strony, wiem ze mam mało czasu na zrobienie imprezy i później wcale lżej mi nie będzie.
W ogóle przez ostatnie 2 tyg strasznie urósł mi brzuch, waga skoczyła o 2kg od ostatniej wizyty. Już się boję ile ten mój Dzieć waży, bo ja jakoś specjalnie apetytu nie mam....
We wtorek wizyta, okaże się.
Miłego dnia laski!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:24
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny szukam kogos kto biegle mówi po ang ?
albo na tyle zeby zerknąć na strone taka jak allegro i rozpracować jak sie płaci, jak sie zamawia, czy to działa na zasadzie allegro czy inaczej...
-
Kochana to jest takie chińskie allegro..chyba.. ale wszystko po ang
interesuje mnie jak sie płaci czy tylko w $, czy zamawia sie zabierajac do koszyka czy pojedynczo sie z tym trzeba bawić itd a stronka to je to
http://www.aliexpress.com/premium/category/200000528/68.html?g=y&needQuery=n&CatId=200000528&pvId=200000264-100013533&shipCountry=pl&isrefine=y&SortType=price_asc