Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu dzieki
u nas tak zimno , ze sie nie da wyjsc..jesien pełną gebą...
Nie dośc ze zero słońca to jeszcze bardzo zimno...
Miałam jechac na miasto i poki co zrezygnowałam, bo zimno i nie chce mi sie już w grube ciuchy ubieraćAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Czekaja ja kupiłam ostatnio...u moich rodziców sa takie tanie sklepy i kupiłam super jeansy ciązowe za 50zł i powiem Ci ze po ciązy tez bede w nich chodzić, tylko odetne ten pas albo bede chować do srodka
sa teraz u krawcowej, bo skracam je troszke, ale jak odbiore to wrzuce CI foto
wiecej nie kupuje...musialam bo ja wszystkie spodnie mialam idealnie dopasowane do brzucha i już niemilosiernie gniotą a wtedy czuje ze mały sie wireci wiec pewnie mu ciasno -
Czekaja prosze
o to spodnie..najnormalniejsze rurki
nie zadne firmowe, a powiem Ci ze ja osobiscie w tym sklepie kupiłam mega duzo spodni bo sa cenowo do 60zł a solidnie wykonane i co najwazniejsze nie plowieją..jedne jeansy mam 3 lata, kolor ten sam..jedyne co to teraz mnie cisną no i już sa coraz cieńsze
http://wrzucaj.net/images/2014/10/03/spodnie.jpgMalenq lubi tę wiadomość
-
Super dzieki:)
tylko ja strasznie wybredna jestem pod wzgledem ciuchow:) szukalam spodnie ze streczem(czy jak to sie tam pisze) w dodatku czarnych jednolitych bez jakichkolwiek cieniowan;) ja mam masywne uda szerokie biodra i jak tylko sa lekko cieniowane to od razu zle sie w nich czuje:) Ty jestes drobinka to pewnie wszystko na tobie pieknie lezy:)
fajnie ze masz taki dobry sklep. o dobre spodnie teraz trudno -
nick nieaktualnyhej....
Anastazja gin jest nieosiągalny, nie wiem o co kaman....no nic, zobaczymy co powie diabetolog (to jest kobieta która ma dwie specjalności diabetolog-endokrynolog) w poniedziałek, i tak zawsze brała wszystkie wyniki do ręki, to się zapytam....
na razie leżę, od kilku dni boli mnie lewy bok
Olu ja tylko na OlX kupuje sobie ciążowe, bo tanio i od ręki:) i nigdzie chodzić nie muszę
buziaki i pozdrawiam cieplutkoczekaja lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Ok to koniecznie pokaz jak juz przyjda:)
ja kupilam wlasnie na tablicy aktualnie olk ciazowe z hm za 30zł ale uzywane. szkoda mi wydac 150zł za nowe w hm a zreszta same beznadziejne tam ostatnio sa:) -
nick nieaktualny
-
Anastazja może jeszcze troszkę i będziesz miała po co brać te ciuchy, trzymam kciuki
Malenq oby wyniki były dobre!
Rudasku super te spodnie
U mnie też jest brzydko, szaro buro i ponuro, ciśnienie niskie, a że ja od urodzenia mam niskie ciśnienie, to w dni takie jak dziś głowa mi pęka
Idę sobie zaraz kawki zaparzyć tylko ovulkowe zaległości nadrobięAnastazjaaa, Malenq, czekaja lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
Hejka
Pochwalę się co upolowałam dla Szymka w lumpku:
Królik już wyprany, zastanawiamy się nad imieniem (mój głupi mąż chce go nazwać Himmler!!!).
Jutro robię ziemniaczki po indyjsku wg Rudaska
Tylko myślę jeszcze jakie mięcho do tego....
A dziś w końcu wezmę się za prasowanie ciuszków Młodego i pakowanie torby.
Malenq, Anastazjaaa, czekaja, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny