Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
czekaja też o tym od rana myślę... w wiadomościach rano pokazywali dziś jej zdjęcia, cytowali wypowiedzi. Nie traciła sił nawet podczas choroby, ciągle uśmiechnięta, jak to ktoś powiedział - głodna życia. Życie jest cholernie niesprawiedliwe.
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
straszne to wszystko. az ciezko uwierzyc ze byla kobieta i juz jej nie ma wsrod nas. Jak widac choroba nie wybiera ladnych czy brzydkich, bogatych czy biednych. mozna miec pieniedze ale zdrowia sie nie kupi.
musimy wyciagnac wnioski takie ze musimy o siebie dbac badac sie i walczyc nie tyle dla siebie co dla naszych bliskich bo to oni po smierci cierplia najbardziej.
a teraz zmieniajac temat. dziewczynki powiedzcie mi czy Wam tez brzuch tak lekko falowala przy tych pierwszych ruchach? ja niby nie czuje jak sie wierci czasem cos tam puknie ale jak nieraz spojrze na brzuch z gory to tak jakby sie ruszal:) -
czekaja Ewusia daje o sobie znać to musi być niesamowite, co?
Masz rację, musimy o siebie dbać. Regularnie się badać. Dobrze, że to jest ostatnio bardzo nagłaśniane, oby do jak największej ilości osób dotarło.czekaja lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
Ewelinka jak sie czujesz jakies oznaki??
Santocha ruszanie sie w rytm bicia serca zauwazylam juz dawno ale wiedziałam ze to moj puls a teraz jak spojrze na brzuch z gory to widze jak lekko faluje. to ze faluje to jestem pewna ale zastanawiam sie czy to zwiazane z ruchami małej czy z przesuwajacymi sie narzadami:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka u mnie też się już pogoda zepsuła, więc ze spacerku nici
Malenq, najnowszy, 11 sezon, obejrzysz go na zalukaj.tv dzieje się!
Zwłaszcza w życiu Mer... ale więcej nie zdradzam, co by Ci oglądania nie psućMalenq lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Ewelinko chyba poczula jak ximno na dworze i stwietdzil poki moge to jeszvze sie pogrzeje w brzuszku
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
hahaha tak tak urwis z niej niezły
Olcia wiesz jak ja sie czuje jak babcia 90-letnia połącozna ze słonicą hahahah ból pleców, spojenia i pachwin mnie dobija a jak mam wstwac 3-4 razy w nocy na siku to masakra ledwo z łóżka sie zwlekam przez te plecy wiec sie nie martw