Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
My po wizycie, Szymek waży 2775g, więc już nie przekracza 90 centyla, jest szansa, że nie będzie wcale taki wielki i urodzę sn
Szyjka skróciła się z 45mm do 20mm, jest lekkie rozwarcie na opuszek palca, ale gin powiedział, że to wynika z tego, że jestem nadal aktywna, pracuję. I jak dobrze pójdzie to urodzę przed terminem. Mam zielone światło od 1 listopada
Pobrał wymaz na paciorkowca.
Następna wizyta 28 października.
Kupiliśmy wózek- Camarelo Carera o taki:
Co najlepsze, ile razy oglądałam go w internecie, byłam pewna, że kolory to granat-biały-pomarańczowy.
A w realu okazało się, że to granat-czerwony-ecru
Mężowi bardzo się spodobał.
Oddzielnie zamówiłam fotelik Maxi Cosi Cabriofix.
Karolina gratulacje, czekamy na szerszą relację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 21:15
Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry plotkary:)
Uuuuuu ciężko mi się dzisiaj wstawało jakoś tak "słoniowato" się czuję....
santoocha wózek ekstra:)
heheh Anastazja Tobie za duże koła, dla mnie za małe ja szukam na pompowanych o średnicy 12-14 cali, bo po moich polach, łąkach i lasach tylko na takich....
Miłego, ciepłego i udanego dnia życzęAnia_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane
ja oczywiscei witam sie troche nie wyspana ;P
po pierwsze moj szanowny malzonek sam sie nie obudzi wiec budze sie o 4:30 i go budze po drugie moje drugie szanw=owne dziecie "Kami" o 3 nad ranem zaczyna swoje zabway jeszcze dzis pod oknem mialam serenade
mialam ochote ja wystawic niech sie wydupcza
a teraz biore sie za robote pozniej kolo 11 -12 jade do rodzicow pofarbowac wlosy mamusce
Karola jeszcze raz Gratuluje
Santocha fajny wózek
-
nick nieaktualnyczekaja wrote:Juz mamy mała Zuzie od Paulinki wiec druga dziewczynka to Natalka potem Konstacja a potem Ewa:) trzeba kobitek dobobic bo coś mało ich bedzie na tylu chlopakow:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 07:40
-
Malenq wrote:Dzień dobry plotkary:)
Uuuuuu ciężko mi się dzisiaj wstawało jakoś tak "słoniowato" się czuję....
santoocha wózek ekstra:)
heheh Anastazja Tobie za duże koła, dla mnie za małe ja szukam na pompowanych o średnicy 12-14 cali, bo po moich polach, łąkach i lasach tylko na takich....
Miłego, ciepłego i udanego dnia życzę
Ja kupując wózek na pewno będę sprawdzać czy mi się do bagażnika zmieści
Tobie i całej reszcie tez miłego dzionkaMalenq lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Ania to ty juz będziesz miała wprawę w nocnymn wstawaniu
-
nick nieaktualnyewa81 wrote:Czekaja....mam pytanie o Zuzię od Pauli - bo mam koleżankę, która tak się nazywa i urodziła Zuzię - nie wiem czy mówimy o tej samej osobie Ona jest z Siedlec i jej mąż to P. Czy ją masz na myśli?
Z siedlec to ja jestem. A Paula na pewno nie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewa najlepiej bedzie jak zapytasz kolezanki czy rejstrowała sie na tym forum i po problemie:)
milego dnia dziewczynki a ja robie dzis fasolke po bretonsku na obiad dla meza a dla siebie cos musze z bio waya chyba zakupic bo taka mam ochote:)
Olga kiedy @?? -
Mam ten sam wozek
santoocha wrote:My po wizycie, Szymek waży 2775g, więc już nie przekracza 90 centyla, jest szansa, że nie będzie wcale taki wielki i urodzę sn
Szyjka skróciła się z 45mm do 20mm, jest lekkie rozwarcie na opuszek palca, ale gin powiedział, że to wynika z tego, że jestem nadal aktywna, pracuję. I jak dobrze pójdzie to urodzę przed terminem. Mam zielone światło od 1 listopada
Pobrał wymaz na paciorkowca.
Następna wizyta 28 października.
Kupiliśmy wózek- Camarelo Carera o taki:
Co najlepsze, ile razy oglądałam go w internecie, byłam pewna, że kolory to granat-biały-pomarańczowy.
A w realu okazało się, że to granat-czerwony-ecru
Mężowi bardzo się spodobał.
Oddzielnie zamówiłam fotelik Maxi Cosi Cabriofix.
Karolina gratulacje, czekamy na szerszą relację