Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
no więc tak,
możesz zapłacić za to na wiele sposobów
tu masz dokładnie jakie:
http://help.aliexpress.com/pay_order.html
nawet przez westerunion
co do waluty znalazłam poprzez funty, euro, dolary i jeszcze jakieś inne.
niestety złotówek chyba nie
jak wybrałam kraj holandia to wskoczyło mi automatycznie ceny w euro, natomiast nie mam pojęcia jak miałabyś to zrobić z Pl, chyba że masz konto walutowe.
przez WesterUnion mogłabyś zapłacić bo ci od razu przewalutują - ale raczej to nie będzie się opłacało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:48
-
hmmm dziekuje CI bardzo
no jakbym zamowila szmat na 100 czy 200zł to chyba sie opłaca
ja nie mam takiego konta, zapytam mojego R bo nie wiem
a teraz news :
moja kolezanka urodziła dziś córcie....
Uwaga :
61 cm i 4900 waga!!!!!!!!!!!!!
naturalnieeeeeeee!!!!!!!!!!!!Anastazjaaa, czekaja, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:
a teraz news :
moja kolezanka urodziła dziś córcie....
Uwaga :
61 cm i 4900 waga!!!!!!!!!!!!!
naturalnieeeeeeee!!!!!!!!!!!!
pogratulować mamie - kawał dobrej roboty
santoocha to mam jeszcze jeden pomysł, niech każdy zrobi coś i przyniesie ze sobą - przecież wiedzą że jesteś w ciąży i ci ciężko
-
Anastazja super ze @ przyszla:)
Rudasku kolezanka musi byc mega dzielna:)
ja dzis na obiad znowu bio way dzis bylam u dentysty i na wynos wzielam sobie lasagne szpinakowa a maz ma zupe szczawiowa:)
usmiechna sie:)
u mnie dzis sloneczko:)
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWow niezła waga. Ja miałam naturalnie rodzić jak na ostatnim usg dzień przed porodem wysżło że mały waży 4860 - ordynator mi powiedziała - jest pani duża to duże dziecko pani urodzi pizda głupia.... mordowałam się kilka godizn - pełne rozwarcie, wody odesżły a szyjka się nie skróciła i tak wylądowałam na cc pod narkozą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej skarby:)
Przeżyłam tą nieszczęsną glukozę (75g) wczoraj, mega słodkie ale da się wypić, najgorzej to było siedzieć 2h....zdałam też krew na morfologię i "siuśki" też poszły do badania....
wieści nie zbyt, nie zbyt....
hemoglobina spadła, hematokryt też, mocz do bani a gina mam dopiero 20 pażdziernika....jeszcze coś od 2 dni lewy cały bok mnie boli
mam nadzieję, że Wy miałyście lepsze dni:)
Czarna jak ładna zmiana w awatartku:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry dziewczynki
niech to słoneczko rozwieje dolki
ja sie powoli wciagam w wir pracy ;PCzarnula87, czekaja, Eweloka84 lubią tę wiadomość