Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehehehe córcie chyba tak mają.....moja "odpukuje" tylko tatusiowi, na co On zawsze mówi, że to "przybicie piąteczki" hehehhee...tylko czemu czasami w żebra trafi hehehehhee
wiem, wiem że już byś chciała....ale ciesz się chwilką spokoju:) bo zaraz i Ciebie na forum zabraknie -
Fajnie Wam dziewczyny
Pukacie sobie z maluszkami, zaraz będziecie mieć swoje córcie w ramionach
Nie zapomnijcie o nas wtedy! Na pewno będzie mało czasu na forum, ale raz na jakiś czas wpadniecie zarzucić fotami maleńkich, co? Napisać, co tam słychać u Konstancji i Natalki?Eweloka84 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualnySana wrote:Fajnie Wam dziewczyny
Pukacie sobie z maluszkami, zaraz będziecie mieć swoje córcie w ramionach
Nie zapomnijcie o nas wtedy! Na pewno będzie mało czasu na forum, ale raz na jakiś czas wpadniecie zarzucić fotami maleńkich, co? Napisać, co tam słychać u Konstancji i Natalki?
Kochanie "nie ma że boli" - już małżowi zapowiedziałam, że JA MUSZĘ MIEĆ chociaż 5min na forum dziennie......więc na mnie możecie liczyć...będę tak robić jak dziewczyny na fiolecie, te które urodziły - czyli w nocy po karmieniu - ja nakarmię, a małą będzie usypiał małż hehehehehe - taki mam plan...a jak nie w nocy to w dzień na chwilkę................ za bardzo się z Wami zżyłam:) -
Ewelinka my jesteśmy w tej samej grupie na fb, więc jeśli tam będziesz zaglądać to będę na bieżąco forum faktycznie ciężko chodzi na telefonie, a szkoda
Malenq no to super
W ogóle fajnie dziewczyny, że chociaż już przeszłyście na "fioletową stronę mocy", to nadal tu zaglądacie, piszecie co u Was, wspieracie nas
Ja też się z Wami strasznie zżyłam, uzależniłam się od forumMalenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015